Olvasósarok

Bölcsődenyitogató negyedszer


Negyedszer tartottak bölcsődenyitogatót

Kötetlen beszélgetéssel egybekötött tájékoztatót rendezett a Wekerlei Kultúrház azoknak a szülőknek, akiknek a kisgyermeke idén kezd bölcsődébe járni. A szombati találkozón a kispesti bölcsődék mutatták be pedagógiai programjaikat és szolgáltatásaikat.

Az immár negyedik alkalommal megtartott programon Szabó Mária, a WKK igazgatója, Vinczek György alpolgármester és Brinza Istvánné, a Kispesti Egyesített Bölcsődék vezetője köszöntötte azokat a szülőket, akik a közeljövőben szeretnék gyermeküket valamelyik kerületi bölcsőde gondozására bízni. Vinczek György elmondta, hogy a kispesti intézmények – bölcsődék, óvodák, iskolák – korszerűsítésére, felújítására három év alatt összesen másfél milliárd forintot fordít az önkormányzat, s az idei 500 millió forintos keretből elsősorban a bölcsődéket fejlesztik majd.

Brinza Istvánné a bölcsődei rendszerről, szolgáltatásokról, lehetőségekről és a felvételi rendről adott tájékoztatást. Kispesten hat bölcsődét tart fenn az önkormányzat 480 férőhellyel: négy lakótelepi, egy wekerlei és egy kertvárosi intézményben látják el a gyermekek felügyeletét 6 hónapostól 3 éves korig. A gyermekfelvétel minden hónap második szerdáján 9–15 óra között a Csillagfény bölcsődében (1191 Bp., Eötvös utca 11.) történik. A kispesti bölcsődékkel kapcsolatos tudnivalók itt olvashatók részletesen.

Az intézményvezető tájékoztatóját követően a részlegvezetők mutatták be az egyes bölcsődéket, majd az érdeklődő szülők kérdéseit válaszolták meg. Sokan gyermekeikkel együtt érkeztek, akikkel a kötetlen beszélgetés ideje alatt a játszószőnyegen tölthették el az időt.

forrás: https://uj.kispest.hu/hirek/7098-negyedszer-tartottak-bolcsodenyitogatot

Kapcsolódó galéria (Bölcsődenyitogató 2018.01.27.):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!Címkék: bölcsőde, tájékoztató
2018.02.09.

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

BÖLCSŐDENYITOGATÓ (archiválva 2017.01.29.)

2017.01.28. Tájékoztató beszélgetés a kerületi bölcsődékről.
részletek...

Kedves Látogatóink!

Jelenleg a közművelődési intézmények KIZÁRÓLAG SZABADTÉRI ESEMÉNYEKET rendezhetnek meg (szabadtéri rendezvényekről szóló 241/2020-as kormányrendelet).
Ezért a WKK-nak továbbra is ZÁRVA kell tartania. 

A június 29-től meghirdetett táborainkat (Cirkusz tábor I. turnus, Bűvész tábor I. turnus) kizárólag csak akkor tudjuk megrendezni, ha az intézmény megnyitására lehetőség nyílik!

A hétköznapi tanfolyamok szünetelnek.

Hétvégi programjaink egy részét 2020. őszére tervezzük megrendezni. 

A WKK csapata jelenleg belső munkákat végez 8.00 és 16.00 óra között,
az e-mailekre, telefonokra igyekszünk válaszolni.


Minden további változásról olvashatnak a honlapon és a facebook oldalunkon.