Olvasósarok

Városházi karácsony 2018.


Karácsony a Városházán 2018 decemberében
 

A Wekerlei Kultúrház több évtized óta szervezi a Városházi karácsony nevű ünnepséget a XIX. kerületi önkormányzat támogatásával. Az eseményen a kispesti óvodákból és általános iskolákból közel 270 kisgyermek vesz részt (5-12 korúak), akiket a pedagógusok választanak ki és kísérnek el a műsoros programra, a Városháza dísztermébe. Hagyomány szerint a feldíszített, nagy fenyőfa tövében megtartott gyermekelőadás után a kerületi gyerekek mindig valamilyen értékes ajándékot kapnak, melyet a WKK munkatársai osztanak ki.     
Idén Aranyszamár Bábszínház a Mesék a Tejúton túlról című rendkívül színvonalas előadásával örvendeztette meg az önkormányzat és a WKK a kispesti gyerekeket. A nagycsoportos óvodás és alsó tagozatos iskolás gyerek először Gajda Péter polgármester köszöntőjét hallgatták meg. Az előadás végén idén gyönyörű mesekönyvet és szaloncukrot kapott ajándékba.Címkék: karácsony, Kispest, Városházi karácsony, WKK
2019.01.03.

Kedves Látogatóink!

Jelenleg a közművelődési intézmények KIZÁRÓLAG SZABADTÉRI ESEMÉNYEKET rendezhetnek meg (szabadtéri rendezvényekről szóló 241/2020-as kormányrendelet).
Ezért a WKK-nak továbbra is ZÁRVA kell tartania. 

A június 29-től meghirdetett táborainkat (Cirkusz tábor I. turnus, Bűvész tábor I. turnus) kizárólag csak akkor tudjuk megrendezni, ha az intézmény megnyitására lehetőség nyílik!

A hétköznapi tanfolyamok szünetelnek.

Hétvégi programjaink egy részét 2020. őszére tervezzük megrendezni. 

A WKK csapata jelenleg belső munkákat végez 8.00 és 16.00 óra között,
az e-mailekre, telefonokra igyekszünk válaszolni.


Minden további változásról olvashatnak a honlapon és a facebook oldalunkon.