A vajaspánkó

A vajaspánkó

Kedves Látogatóink! A Vajaspánkó előadás technikai okok miatt elmarad, helyette a már megvásárolt belépőjegyekkel a Cimbora produkció: Röfi és a Farkas előadását tekinthetik meg. Megértésüket köszönjük!

Részletek a Cimbora produkció: Röfi és a Farkas előadásáról: https://uj.wkk.kispest.hu/program/1057 


MŰSORVÁLTOZÁS
WEKERLEI ZSEBSZÍNHÁZ: A VAJASPÁNKÓ
2021. november 13., szombat 16.30-17.30

Orosz népmese feldolgozása dalos élő-, és bábjátékkal a Babos Bábos Társulat előadásában

Ambarus gazduramnak kedvenc étele a pánkó, a vajaspánkó. El is készült a pánkó, de mégsem tudta megenni Ambarus. Trézsi Asszonyság bármennyi kisgyermekre bízta a pánkó megőrzését, mégis az mindig megszökött. S hogy mit csinált, kikkel találkozott? Kiderül e vidám, dalokkal teli meséből.

Játsszák: Babos Eszter és Bíró Brigitta

Ajánlott korosztály: 3-9 éves korig
Belépődíj: Gyerekeknek 1.300,- Ft/fő
                 Felnőtteknek 1.500,-  Ft/fő

Jegyek már online is vásárolhatóak az alábbi linkre kattintva:
https://www.jegy.hu/program/wekerlei-zsebszinhaz-a-vajaspanko-127010

Bővebb információ: 282-9895, email:  informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

Címkék: bábszínház, zsebszínház, színház gyerekeknek, vajaspánkó, wekerlei kultúrház
Részletek
Időpont
2021. 11. 13., szombat 16:30 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Babos Eszter
Email: bbs@baboseszter.com
Telefonszám: +36 70 606 3072
Bemutatkozás:
Négy fiúgyermek édesanyja vagyok. A bábok és mesék szeretete még gyermekkoromból jött, és elvezetett Sopronig, a Benedek Elek Pedagógiai Főiskoláig, ahol óvópedagógiát és szociálpedagógiát tanultam. Természetesen a bábfakultáció volt a választott területem. Első nagyobb megmérettetésem a Minden egér szereti a sajtot című zenés bábdarab megrendezése volt, melyet a Sopron TV esti meseként adott le. A mesék és bábok szeretetét aztán gyermekeimnek próbáltam átadni, majd életre keltettem a Babos Bábos Stúdiót kisiskolásoknak, az Abraka Babra Bábműhelyt az egészen kicsiknek, majd a Meseovit is. 2014-ben jelent meg Otthonos bábok, bábos otthonok című könyvem, mellyel nem elméleti szakkönyv létrehozása volt a célom, hanem hogy gyakorlati tanácsokat adjak mindazoknak, akik a mesék szeretetét a bábozás élményével együtt szeretnék továbbítani a gyerekek felé.

Összes programja