BORBA FOJTOTT MESÉK

BORBA FOJTOTT MESÉK

IDŐPONTVÁLTOZÁS

BORBA FOJTOTT MESÉK
2021. december 11., szombat 18.30

Székely pajzán mesék "virágnyelven”, székely humorral fűszerezve. Mesék szerelemről, párválasztásról, házasságról. Mindenkinek szüksége van mesékre, avagy igaz, őszinte történetekre, főleg azokra, melyekkel könnyedséget, humort csempészhetünk a hétköznapokba.

Játssza: Babos Eszter mesemondó

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

A belépés díjtalan! A programot 18 éves kortól ajánljuk!

Rendezvényünk a Köszönjük, Magyarország! támogatásával valósul meg.

Címkék: székely mesék, székely pajzán mesék, pajzán mesék, mese felnőtteknek, köszönjük magyarország, Babos Eszter, Wekerlei Kultúrház
Részletek
Időpont
2021. 12. 11., szombat 18:30 - 20:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Babos Eszter
Email: bbs@baboseszter.com
Telefonszám: +36 70 606 3072
Bemutatkozás:
Négy fiúgyermek édesanyja vagyok. A bábok és mesék szeretete még gyermekkoromból jött, és elvezetett Sopronig, a Benedek Elek Pedagógiai Főiskoláig, ahol óvópedagógiát és szociálpedagógiát tanultam. Természetesen a bábfakultáció volt a választott területem. Első nagyobb megmérettetésem a Minden egér szereti a sajtot című zenés bábdarab megrendezése volt, melyet a Sopron TV esti meseként adott le. A mesék és bábok szeretetét aztán gyermekeimnek próbáltam átadni, majd életre keltettem a Babos Bábos Stúdiót kisiskolásoknak, az Abraka Babra Bábműhelyt az egészen kicsiknek, majd a Meseovit is. 2014-ben jelent meg Otthonos bábok, bábos otthonok című könyvem, mellyel nem elméleti szakkönyv létrehozása volt a célom, hanem hogy gyakorlati tanácsokat adjak mindazoknak, akik a mesék szeretetét a bábozás élményével együtt szeretnék továbbítani a gyerekek felé.

Összes programja