HATÁRVONALAK

HATÁRVONALAK

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

HATÁRVONALAK
2022. január 15., szombat 16.00 - 17.30                                     

Kiállításmegnyitó és pódiumbeszélgetés Németh Róbert grafikusművész és Takács Szilvia szobrászművész házaspár közreműködésével                   

Hagyományunk, hogy A magyar kultúra napja tiszteletére egy közelünkben élő, alkotó fiatal művészt, művészcsaládot hívunk meg.  Németh Róbert grafikusművész és felesége, Takács Szilvia képzőművész közös kiállításának megnyitójára és családjukat bemutató pódiumbeszélgetésre várjuk az érdeklődőket.
A vonal fontos alkotóeleme mindkettőjük alkotásainak. A határvonal is, vagy annak átlépése technikai, gondolati szinten. Határmezsgyén létezni, átjárni a médiumok között, keverni látszólag össze nem illő technikákat. Takács Szilvia főbb témái személyesek: család, emlékek, házak, magánterület, testközeliség, de a test hiánya. Németh Róbertnél a test mindig kívülről látható, de gyakran csak eszköz valaminek a megmutatására. Mindkettőjüknél fontos a gondolatiság. Talán ez a közös vonal... látszólag.

A pódium­beszélgetésen együtt ismerhetjük meg a helyi művészházaspár gondolatait.

A kiállítást megnyitja: Hemrik László művészeti író – Ludwig Múzeum

A részvétel díjtalan!

Bővebb információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Címkék: Németh Róbert, Takács Szilvia, művészházaspár, kiállításmegnyitó, grafikusművész, pódiumbeszélgetés, Wekerlei Kultúrház, Wekerletelep
Részletek
Időpont
2022. 01. 15., szombat 16:00 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-