Program

HATHA-JÓGA


Foglalkozásvezető:

Vadai Mónika
Email: info@motherandchild.co.nz
Telefonszám: +36 20 976 5084
Bemutatkozás:
Vadai Mónika Okleveles gerincjóga, hathajóga és vinyasa flow jógaoktató, természetgyógyász, orvosi gyógynövény szakértő és nemzetközi előadó, Dipl Nat, Dipl Med Herb, BHSc (Comp Med) Tízenhat éve foglalkozom egészséges életmóddal, jógával, táplálkozással, természetgyógyászattal és gyógynövény terápiával.Új-Zélandon természetgyógyász és orvosi gyógynövény szakértő szakon végeztem a Wellpark College of Natural Therapies főiskolán, később az ausztráliai Charles Stuart University-n szereztem egyetemi szintű egészségügyi (komplementer orvoslási) diplomát. Gerincjóga és hathajóga oktatói tanfolyamot a Mandala Jógastudióknál végeztem, míg a Vinyasa Flow oktatói vizsgát az Asram Jóga és Meditációs Központban tettem le. Jelenleg a Mother and ChildTM - Anya és Gyermek Természetgyógyászati központot vezettem, ahol természetgyógyászként, fitoterapeutaként és jóga oktatóként dolgozok. Számomra a hivatásom, a természetgyógyászat és a jóga oktatás nem munka, hanem egy életvitel, ami lelkesedéssel és energiával tölt fel és ami egyensúlyban tartja az életem. Célom az, hogy másokat is segítsek az egészséges élet illetve az egyensúly eléréséhez vezető úton. www.anyagyermek.hu www.motherandchild.co.nz

Összes programja


Köv. időpont:
2020.09.10., csütörtök 19:15 - 20:15


Zajlik hetente 2020. 09. 10. és 2021. 05. 27. között:
Csütörtökön
19:15 - 20:15


HATHA JÓGA
Csütörtök 19.15-20.15


A hatha a harmónia jógája, amely egységet teremt a test, a lélek és az elme között. Minden további jógairányzat alapja, az ősi, tradicionális út.
Ezen az órán a gyakorlás mélyebb megélése, a tudatos jelenlét megtapasztalása a cél. Hangsúlyozottan törekszünk az érzékek befelé fordítására a tempó visszavételével, az ászanák pontos felépítésével és a testben kiváltott érzeteinek megfigyelésével. Ezt az órát különösen ajánljuk azoknak, akik régóta tervezik, hogy elkezdenek jógázni, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá továbbá mindazoknak, akik óvatos, gyengéd átmozgatásra és ellazulásra, stressz oldásra vágynak.

Az óra menete:
- Elcsendesedés és légző gyakorlatok: megérkezünk a jógaórára lélekben is, ráhangolódunk a jógagyakorlásra. Elcsendesítjük az elmét, megfigyeljük légzésünket.
 - Bemelegítés:  átmozgatjuk ízületeinket, bemelegítjük az izomzatot. Felkészítjük a testet az ászana gyakorlásra.
 - Ászana gyakorlás: minden esetben a jelenlévő gyakorlók pillanatnyi állapotának megfelelően állítjuk össze a gyakorlást.
 - Óra végi relaxáció: ellazítjuk, pihentetjük a testet.

Részvételi díj:  1 600 Ft/alkalom vagy 5 500 Ft/4 alkalmas bérlet (amit 5 hét alatt lehet lejárni)
Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél: Vadai Mónika jógaoktató és természetgyógyász | +36 20 976 5084 | info@motherandchild.co.nz|www.anyagyermek.hu és www.motherandchild.co.nz
Folyamatos csatlakozási lehetőség!

 

 Címkék: gerinc, jóga, angol