CIRKUSZ TÁBOR I. - 2019

CIRKUSZ TÁBOR I. - 2019

CIRKUSZ TÁBOROK                  
avagy betekintés a Cirkusz világába 7-12 éveseknek.

I. turnus: június 24-28.
II. turnus: július 8-12.
III. turnus augusztus 5-9.

Mivel minimális előképzettség szükséges, a Cirkusz táborba való jelentkezésnél előnyt élveznek az év közben a "Cirkuszolj velem" és "Akrozz velem" foglalkozásokra járó gyerekek!

Bizonyára jártál már Cirkuszban, ahol megcsodálhattad az ott fellépő artistákat. És talán az is megfordult a fejedben, hogy kipróbálnád, vajon tudnál-e labdákat, buzogányokat a levegőbe repíteni és zsonglőrözni? Aztán érdekel-e, hogy milyen egyensúlyozni egy görgőn? Itt lehetőséged nyílik kipróbálni ezeket az eszközöket, és megtanulhatsz egy-két akrobatikus elemet is, ha elég ügyes vagy.

Programok a táboron belül: 
Cirkusz tábor I. turnus: Láthatatlan kiállítás
Cirkusz tábor II. és III. turnus: egy előadás megtekintése a Fővárosi Nagycirkuszban  (A belépők árát a részvételi díj tartalmazza!)

Amire szükségünk lesz: 3 db teniszlabda, kényelmes, edzésre alkalmas ruha, az utazáshoz jegy vagy bérlet, naponta megfelelő mennyiségű innivaló.

Részvételi díj: 27 000 Ft/fő/5 nap

Vezeti: Zoltán Angelika akrobatika-, aerobik- és fit ball edző, az Állami Artistaképző Intézet volt növendéke (+36 70 70 882 6555,
zoltan55angi@gmail.com)

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira, uzsonnára  szendvics vagy pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház (épület és kert) - kivéve az "elmenős" Kalandozó sporttábort
A jelentkezés módja: április 8-tól személyesen a Wekerlei Kultúrházban, a tábor teljes részvételi díjának befizetésével.
Befizetési és jelentkezési határidő: május 17. péntek.
A Kultúrházban befizetendő táborokra a testvérkedvezmény: 2 000 Ft, mely a testvérnek jár, amennyiben ugyanabban a táborban vesz részt.

A befizetéskor kérjük, hozza majd magával a kitöltött jelentkezési lapot és nyilatkozatot, melyek letölthetőkINNEN. (A dokumentum 2 oldalas!)

A tábor első napján a kitöltött, 3 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot kell majd hozni, melyhez a nyomtatvány letölthető:INNEN.

 

Címkék: cirkusz, cirkusztábor, zsonglőrködés, akrobatika
Részletek
Időpont
2019. 06. 24. és 2019. 06. 28. között hetente:
Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Zoltán Angelika
Email: zoltan55angi@gmail.com
Telefonszám: +36 70 882 6555
Bemutatkozás:
Gyermekként két évig szertornáztam, majd közel 6 évig jártam az Állami Artistaképző Intézetbe. Felnőttként elvégeztem az R-med Akadémia Antal Miklós Fit Ball tréneri képzését és a Fitness Akadémia aerobik oktatói szakát, ahol két évig részt vettem az oktatóképzésben is, mint tanár. Több Tánciskolában versenyző- és kezdő táncosoknak tartottam alapozó-, és haladó akrobatika edzéseket. „Cirkuszolj Velem” és „Akrozz Velem” foglalkozásaimra várom azoknak a gyermekeknek a jelentkezését, akik szeretnének olyan mozgásformákat kipróbálni, amely egyszerre fejleszti a hajlékonyságot, a koordinációt, az ügyességet, az egyensúlyérzéket, és egyben erősíti az izmokat. Az egyensúlyozás és a zsonglőr továbbá fejleszti a gyermekek figyelem-, és koncentráló képességét is. A foglalkozásokon alap szintű akrobatikus elemeket tanulunk, különféle eszközökkel zsonglőrözünk (labda, karika, buzogány, tányérpörgetés), egyensúlyozunk a görgőn, egy bot segítségével fejlesztjük a reflex-, és az egyensúly érzéket, és kipróbáljuk a gólyalábat is. Várom szeretettel a gyerkőcök jelentkezését!

Összes programja
Kapcsolódó programok
Nyári táborok 2019.
Nyári táborok 2019.