Program

BOLONDOS INDIÁNNYÁR (archiválva 2020.01.29.)


Foglalkozásvezető:

Katona Bori
Email: katona.bori@t-online.hu
Telefonszám: +36 30 523 0869
Bemutatkozás:
TF-en végeztem testnevelőként és úszó szakedzőként. Az igazi diplomát azonban Édesanyám – aki kiváló óvónő, anya és nagymama – és kisfiaim mellett szereztem meg. Az első babamama foglalkozásokat kisfiammal együtt otthon kezdtük, annak színét-javát egy 45 perces foglalkozásba sűrítettük: énekek, mondókák, versek kíséretével pörögtünk, forogtunk, totyogtunk…Hétről-hétre egyre jobban éreztük magunkat és a bennünket körülvevő édesanyák és babák is egyre bátrabban csinálgatták a kis mutatványokat. Az órák első felében továbbra is a tornán van a hangsúly, utána pedig rajzolunk, mesélünk, kézműveskedünk és közben beszélgetünk örömről, problémákról. A foglalkozások szünetében a babák közösen teáznak, gyümölcsöt eszegetnek – sokan közülük itt kóstolták meg először a darabolt almát…itt ittak először csészéből… Ezt tudtam és tudom adni, úgy érzem nem csak a saját gyermekemnek, hanem minden, erre nyitott, babatornára járó babának és anyukának. A jövőben is szeretettel várok minden édesanyát-édesapát babájával együtt, hogy közösen, kézen fogva vezessük be őket ebbe a gyönyörű, titkokat rejtő Világba. „Köszönöm, hogy a bizalmadba fogadtál, és rám bíztad legféltettebb kincsedet: GYERMEKED-et. „

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 01. 18., szombat 16:30 - 18:30

BOLONDOS INDIÁNNYÁR           
Január 18., szombat 16.30-18.30

Rendhagyó fotókiállítás-megnyitó.
Katona Bori és Nagy Gábor Zsolt újabb közös fotókiállítással készülnek, a képek a Holdfényligetben átélt nyári, családi táborok varázslatos hangulatát idézik meg.  Egykori és leendő Boribabáknak, a családoknak, a kíváncsiaknak és mindenkinek, aki örömmel velük tartana ebben a bolondos-kalandos nyáridézésben a rendhagyó megnyitón. 
Lesz itt indiános arcfestés, álomfogó-készítés, vadregényes történetek, kötetlen beszélgetések és vidám székely mesebeszéd minden korosztály részére.
További részletek a kiállításról a gabori.hu oldalon találhatóak.
A részvétel díjtalan!
 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: boribaba, babatorna, fejlesztő torna, Holdfényliget, boribaba tábor

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

SZÜNETEL! BORIBABA-TORNA 2-3 ÉVESEKNEK

Ovielőkészítő foglalkozás, játékos mozgásfejlesztés 2-3 éveseknek.
részletek...

SZÜNETEL! BORIBABATORNA 1-2 ÉVESEKNEK

Énekek, mondókák mozgásos feladatok 1-2 éves babáknak.
részletek...