Program

CIPPOLINO BABAKONCERTJE 2020. MÁJUS (archiválva 2020.03.26.)


Foglalkozásvezető:

Bede Anna Fanni
Email: gfannianna@gmail.com
Bemutatkozás:
Zenész családból származom. Édesanyám zeneterapeuta, édesapám csellóművész-tanár. Mivel születésem óta zene vett körül, természetes volt számomra, hogy én is zenét tanuljak. Nyolc évesen kezdtem zeneiskolai keretek között fuvolázni, majd 15 éves koromban úgy döntöttem, én is zenei pályára lépek. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban tanultam, itt szereztem érettségi bizonyítványom megszerzése után középfokú klasszikus zenész végzettséget klasszikus fuvola szakirányon. Azóta zenélek zenekarokban, kamarazenei együttesekben. Tanítok magánnövendékeket furulyázni, fuvolázni alapfokon. Mivel klasszikus zenésznek tanultam, elsősorban ebben a műfajban dolgoztam, azonban saját és barátaim kedvtelésére más műfajokban is kipróbálom magam. Mindemellett jelenleg neveléstudományi mesterszakos hallgató vagyok az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 05. 16., szombat 16:30 - 17:30

CIPPOLINO BABAKONCERTJE     
Május 16., szombat 16.30-17.30


 0-3 éves babáknak! Az első zenei élmény meghatározó lehet egy kisgyermek életében. A babakoncert – melyen Cippolino, az olasz bábfigura szól a babákhoz – a kicsik életkori szükségleteihez igazodva teremti meg a zenehallgatás semmihez sem hasonlítható élményét. A zene után a gyerekek megismerkedhetnek a darabokban megszólaló hangszerekkel. 
Előadók: Bede Fanni Anna – fuvola, Gelencsér Gábor – cselló és művészbarátaik

A helyek korlátozott száma miatt a koncertre előzetes regisztráció feltétlenül szükséges a  gfannianna@gmail.com e-mail címen!
Kérjük, hogy a jelentkezésnél tüntesse fel, hogy hány felnőtt és hány gyermek érkezik a koncertre.  Ha mégsem tud részt venni a koncerten, kérjük azt is mindenképpen jelezze a fenti címen!
Elővételi jegyek vásárolhatók a koncertet megelőzően május 13-án, szerdán 17.00-18.00 óra között és 14-én, csütörtökön 10.00-11.00 óra között a Wekerlei Kultúrházban.

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ: gfannianna@gmail.com 
Belépődíj: elővételben felnőtteknek 1 800 Ft, a babák a vendégeink!
A koncert napján, a helyszínen felnőtteknek 2 800 Ft, a babák a vendégeink!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: babakoncert, komolyzene gyerekeknek, komolyzene babáknak