Program

DEKOR-ÁLOM I. TURNUS 2020.


Foglalkozásvezető:

Brösztl Éva
Email: csiriviri.hu@gmail.com
Telefonszám: +36703365559
Bemutatkozás:
Egészen más jellegű munkám mellett többféle arcfestői és játékanimátori szakképesítést szereztem, valamint megtanultam a hagyományos kézműves technikák mellett a modernebbeket is. Hétvégeken, szabadidőmben rendezvényeken, születésnapokon, összejöveteleken dolgozom, leginkább gyerekek között. A WEKKA alapítvány által szervezett kézműves műhelyben sok éve készítek a gyerekekkel sokféle szép dísztárgyat, ajándéktárgyat. Nyaranta lakásdekorációs, kézműves táborokat vezetek. Honlapom: http://csiriviri.hu/

Összes programja


Köv. időpont:
2020.07.27., hétfő 08:00 - 17:00


Zajlik hetente 2020. 07. 27. és 2020. 07. 31. között:
Hétfőn
08:00 - 17:00
Kedden
08:00 - 17:00
Szerdán
08:00 - 17:00
Csütörtökön
08:00 - 17:00
Pénteken
08:00 - 17:00


A kultúrháznak jelenleg zárva kell tartania. A táborok elindítása az engedélyezett nyitás függvényében történik.

A járványügyi helyzet miatt egy előre meghirdetett időponttól kezdve ELŐZETES ONLINE JELENTKEZÉS lehetőségét fogjuk megnyitni az oldalon! A táborba való bekerülés az online jelentkezés sorrendjében történik!
A tábor teljes összegét ezek után kell majd megadott határidőig átutalással kifizetni, melyről részletes e-mailt küldünk a megadott címre.

DEKOR-ÁLOM I. TURNUS
Időpont: július 27 - július 31.

Kreatív lakásdekor alkotó és játék tábor 8-14 éveseknek.      

Szeretnéd feldobni a szobádat és körbevenni magad saját készítésű alkotásokkal? Lakásdekor és ajándékkészítés, játék minden nap. Készülj, mert ez alatt a néhány nap alatt rádöbbensz majd, hogy milyen gazdag a fantáziád, mennyire kreatív vagy, és milyen ügyesen bánsz a kézműves eszközökkel, anyagokkal és technikákkal! A sok-sok általad készített kincset, lakásdekorációt és újrahasznosított különlegességet a tábor végén hazaviheted. 
 

Tábor első napjára kérjük, mindenki hozzon magával: 1 db váltóruha (kézműveskedéshez), 1 db gyermek cipős doboz levehető tetővel és 1 db hosszúkás alakú konzervdobozt. és 1db fehér póló saját méretedben.
Ha elfáradunk az alkotásban, kimegyünk a kertbe, és ügyességi játékokat, tréfás versenyeket rendezünk.  A tábor végén még egy csillámtetoválás ajándék vár rád! Ennél a tábornál testvérkedvezményt, sajnos, nem tudunk biztosítani.

Részvételi díj: 28 000 Ft/fő/5 nap
A befizetési határidő: 2020. június 26., péntek
Ennél a tábornál testvérkedvezményt, sajnos, nem tudunk biztosítani.
Vezeti: Brösztl Éva játszóházvezető, játék animátor (+36 70 336 5559, csiriviri.hu@gmail.com, www.csiriviri.hu)

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira, uzsonnára  szendvics vagy pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben. 

Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni. A laktóz- és gluténmentes étrenddel kapcsolatban a Wekerle Étteremmel külön kell egyeztetni (mennyire érzékeny a gyermek; étkezés díja más lesz, mint az általános étrend esetében).

Wekerlei Kultúrház meleg étkeztést a helyszínen (Petur u. 7.) nem tud bonyolítani, mert az ehhez szükséges tálaló konyha és egyéb jogszabályok alapján előírt feltételek nem állnak rendelkezésre.

A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház (épület és kert) 
A jelentkezés módja: a későbbiekben online módon kell jelentkezni a képtől jobbra látható "Jelentkezés" gombra kattintva. Aki online módon bekerült a táborba, és erről visszajelzést kap, annak emalit küldünk a részletekről, és ezután a tábor teljes részvételi díját utalással kell fizetnie a Wekerlei Kultúrház bankszámlájára!   

Kérjük, befizetéskor hozza magával a kitöltött jelentkezési lapot (mely tartalmazza a fotós és felelősségvállalási nyilatkozatokat is). A tábor első napján a kitöltött, 3 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot is kell hozni. A nyilatkozatok innen letölthetők: táboros nyilatkozatok

Lemondást csak orvosi igazolás ellenében tudunk elfogadni, és a részvételi díj visszafizetésére csak így van mód.

Kapcsolódó galériák:
Címkék: gyerektábor

Kedves Látogatóink!

Jelenleg a közművelődési intézmények KIZÁRÓLAG SZABADTÉRI ESEMÉNYEKET rendezhetnek meg (szabadtéri rendezvényekről szóló 241/2020-as kormányrendelet).
Ezért a WKK-nak továbbra is ZÁRVA kell tartania. 

A június 29-től meghirdetett táborainkat (Cirkusz tábor I. turnus, Bűvész tábor I. turnus) kizárólag csak akkor tudjuk megrendezni, ha az intézmény megnyitására lehetőség nyílik!

A hétköznapi tanfolyamok szünetelnek.

Hétvégi programjaink egy részét 2020. őszére tervezzük megrendezni. 

A WKK csapata jelenleg belső munkákat végez 8.00 és 16.00 óra között,
az e-mailekre, telefonokra igyekszünk válaszolni.


Minden további változásról olvashatnak a honlapon és a facebook oldalunkon.