Program

ŐS SESSION (archiválva 2020.09.18.)


Foglalkozásvezető:

Geröly Tamás Sándor
Email: derszu54@gmail.com
Telefonszám: +36 30 652 3062
Bemutatkozás:
Geröly Tamás dobos, ütőhangszeres a dzsessz, az autentikus moldvai, gyimesi népzene világában egyaránt jártas kiváló zenész. Bartók Béla Konzervatórium Jazz Tanszakán tanult, ahol később hosszú évekig tanított is, később a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén is diplomát szerzett. Egyebek mellett együtt dolgozott mesterével, Szabados Györggyel, Grencsó Istvánnal, Gadó Gáborral, tagja volt a Dresch Quartetnek. Zenélt Dél-Alföldi Szaxofonegyüttesben, a Tatros zenekarban, és számos nemzetközileg is híres dzsessz zenészekkel állt együtt színpadra.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2020. 09. 15. és 2020. 09. 20. között:
Kedden
18:00 - 19:00


Az Ős Session egy énekkel, tapssal, tánccal kombinált aktív közösségi együttlét. Az afrikai egyidejűség és komplexitás alapvető gyakorlatait izgalmas, ritmikai feladatokba tömörítő foglalkozás, utánzáson alapuló, ismétlődő jelleggel működtetve. A zenei képzettség előny, de anélkül is várjuk a zene és a ritmus szerelmeseit.
A figyelem-összpontosítás sikerélményt, az pedig felszabadultságot és boldogságérzést eredményez. Önbizalmat ad. Képesség és személyiségfejlesztő hatású.
Kiugró eredmény esetén tehetséggondozás.

Részvételi díj: 2 000 Ft/óra
Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:
Geröly Tamás Sándor, Jazz dobos, a Bartók Béla Konzervatórium tanára | +36 30 652 3062 |   derszu54@gmail.com


Az első bemutatkozó óra ingyenes. Folyamatos csatlakozási lehetőség új jelentkezőknek az első alkalom ingyenes!



Címkék: