Ajánló

A könyvtár online programjai


Találkozzunk a könyvtári kibertérben!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintetettel a Wekerlei Könyvtár 2020. március 19-től zárva tart. A kölcsönzött könyvek lejárati határidejét 2020. május 15-ig minden olvasónk számára meghosszabbítottuk. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.

A könyvtár ajtaja ugyan zárva, de a könyvtárosok szorgos méhecskeként dolgoznak most is, azért hogy nyitásra a könyvtár tiszta, rendezett, bódítóan új könyv illatú legyen.
Pakolunk, polcokat törölgetünk, rendezkedünk, selejtezünk, mint egy rendes háziasszony a vendégsereg megérkezése előtt, így várjuk vissza olvasóinkat a könyvek tárházába.
Nemcsak a kezünk, hanem a gondolataink is cikáznak, új ötletek, különleges online szolgáltatások, és programok születtek, amiket részletesebben a honlapunkon tekinthetnek meg: https://uj.konyvtar.kispest.hu/

Ízelítőként szolgáltatásaink beszédes címei:

- „Élő kapcsolat a könyvtárossal” minden szerda délelőtt
- „Irodalmi léleksimogató” versekkel és szépirodalommal
- „Információk tárháza otthonról” csak egy kattintással
- "Péntek esti mesék a Wekerlei Könyvtárból” kicsiknek és nagyobbaknak
- „Olvass online!” izgalmas könyveket díjmentesen
- „Heti színes” filmekkel, színházi előadásokkal és más online kulturális programokkal
- „Aktuális kulturális” könyves és egyéb jeles ünnepekről való megemlékezéssel
- „A COVID-19 koronavírussal kapcsolatos információk hiteles forrásokból”
 

A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény továbbra is éjjel-nappal nyitva áll, ha kézzelfogható olvasnivalóra vágyna!
Kérjük használatakor vegye figyelembe az egészségügyi javaslatokat! Használjon maszkot, kesztyűt a kötetetk böngészésekor!

Amíg ajtónk ideiglenesen zárva van, addig lépjen be a könyvtár honlapjára, Facebook oldalára, és kövesse az Interneten érdekes eseményeinket, új információinkat!Címkék:
2020.05.15.

Kedves Látogatóink!

Jelenleg a közművelődési intézmények KIZÁRÓLAG SZABADTÉRI ESEMÉNYEKET rendezhetnek meg (szabadtéri rendezvényekről szóló 241/2020-as kormányrendelet).
Ezért a WKK-nak továbbra is ZÁRVA kell tartania. 

A június 29-től meghirdetett táborainkat (Cirkusz tábor I. turnus, Bűvész tábor I. turnus) kizárólag csak akkor tudjuk megrendezni, ha az intézmény megnyitására lehetőség nyílik!

A hétköznapi tanfolyamok szünetelnek.

Hétvégi programjaink egy részét 2020. őszére tervezzük megrendezni. 

A WKK csapata jelenleg belső munkákat végez 8.00 és 16.00 óra között,
az e-mailekre, telefonokra igyekszünk válaszolni.


Minden további változásról olvashatnak a honlapon és a facebook oldalunkon.