Olvasósarok

Igényfelmérés fogyatékkal élőknek (archiválva 2016.03.05.)


Az alábbi két online kérdőív az Integrált szülői klub (Pádár Andrea szervező és Bódis Alexandra szociológus) kezdeményezésére azért jött létre, hogy felmérjék a kispesti, fogyatékkal élő személyek és tartós betegek igényeit, akik családban élnek, illetve azon szülők igényeit, akik nevelik fogyatékkal élő vagy tartósan beteg gyermeküket, gyermekeiket. Céljuk megtudni, hogy a jelenlegi ellátások mellett, milyen, az életüket könnyítő szolgáltatásokra lenne szükségük. Szeretnék elérni, hogy összefogással az Önök által megjelölt segítői, szolgáltatási formák megvalósulhassanak kerületünkben. 
Az Integrált szülői klub fogyatékos gyermekek hozzátartozóinak önsegítő civil szervezeteként működik Kispesten (többek között a WKK-ban is havonta egyszer találkoznak). 

Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsenek tájékozódni, hogy élhető életet biztosíthassunk kerületünk lakói számára! Felhívjuk figyelmüket, hogy kérdőív kitöltését egyaránt kérjük Öntől mint érintett személytől, és hozzátartozójától is – lehetőség szerint. Erre két külön kérdőív áll rendelkezésükre:

https://docs.google.com/forms/d/1G2X4yFyW5lzIkX1gtJEkLPAt3OOsP1-IR0EzTkILc4c/viewform

https://docs.google.com/forms/d/1OWwq2Cnb2cWojKGPYrwnC_TOjsaVt5YUbEohQHzp1Oc/viewform

Válaszaikat február 29-ig várják!

Köszönjük az együtműködésüket!

Az Integrált szülői klub vezetőjének, Pádár Andreának a blogja: http://andreapadar80.wix.com/integraltszuloiklubCímkék: fogyatékkal, integráció
2016.02.08.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Integrált szülői klub

Cikk az Integrált szülői klubról a kispest.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

INTEGRÁLT SZÜLŐI KLUB (archiválva 2016.10.20.)

Fogyatékkal élő gyermekek szüleinek klubja.
részletek...