Olvasósarok

Új foglalkozások 2016-ban (archiválva 2016.10.30.)


Több új tanfolyammal és foglalkozással várja a kispestieket 2016-ban a KMO Művelődési Ház, valamint a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár.

A Wekerlei Kultúrházban Kukucskáló címmel játékos, készségfejlesztő, iskolai előkészítő foglalkozás indul, amely az óvoda és az iskola közötti átmenetet szem előtt tartva, játékos keretek között fejleszti a nagyobb ovisok iskolai tanuláshoz szükséges képességeit.

A Művészpalánták a kortárs és balett táncoktatás mellett kreatív módszerekkel, komplex művészeti szemléletfejlesztési lehetőséget kínál a 10-13 éves korosztály számára

A múlt év végén indította el a Robotika mérnök szak-kört az Abacusan Stúdió. A foglalkozásokra olyan 9-15 éves diákokat várnak, akiket érdekelnek a műszaki feladatok, a programozás – a robotika. A „mérnökpalánták” megismerkedhetnek a modern programozás alapjaival, a tervezés-megvalósítás-tesztelés folyamatával.

Az élet kérdéseinek a test-lélek-szellem hármas egységén keresztül való megközelítésére nyitott felnőtteket várja a díjmentesen látogatható Szellemi műhely című előadássorozat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén ismét elindul a Szabás-varrás tanfolyam kezdőknek.

Szita János fotós tanfolyama márciustól újra várja azokat a 16 év feletti amatőr – nem csak kezdő – fotósokat, akiket a fényképészet technikai háttere mellett a kreatív megoldások is érdekelnek a fotográfiában.

Az intézmények új és régóta működő foglalkozásairól, tanfolyamairól a KMO (www.kmo.hu) és a Wekerlei Kultúrház (wkk.kispest.hu) oldalain olvashatnak részletesen az érdeklődők.

 

Kapcsolódó galéria (Robotika szakkör):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!Címkék: szakkörök, tanfolyamok
2016.01.08.

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

KUKUCSKÁLÓ (archiválva 2016.09.07.)

Iskola felkészítő tanfolyam óvodásoknak 5-7 éveseknek.
részletek...

ROBOTIKA MÉRNÖK SZAK-kör

Műszaki jellegű, programozó foglalkozás 9-15 éveseknek.
részletek...