Pályázatok

TECHNIKAI ÁLLÁSHELY A WKK-BAN (archiválva 2016.06.06.)


A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (WKK) álláshirdetése technikai munkakörre 

A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár előző munkatárs nyugdíjba vonulása miatt állást hirdet technikai munkakörben: karbantartó-kertész-kézbesítő területen határozatlan időre szóló közalkalmazotti jogviszonyra. A munkakör teljes munkaidős (havi 174 óra) rugalmas munkaidő-beosztással (alkalmanként, rendezvényektől függően hétvégi munkavégzéssel is).
A munkavégzés helye: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (1192 Budapest, Petur u. 7.)
Pályázati feltételek: büntetlen előélet, szerelésben való jártasság, kertészeti tapasztalat. 
A kultúrház csapatába munkáját lelkiismeretesen és önállóan végző, elkötelezett munkatársat keresünk. Olyan emberre van szükségünk, aki ezermester típus, szeretettel gondozza az intézmény kertjét, kb. hetente egyszer besegít a plakátok, szórólapok terjesztésében, valamint egy-egy szombaton (nem minden hétvégén) részt vesz a hétvégi rendezvények lebonyolításában. A munkakör alkalmanként teremrendezéssel, pakolással is jár. 

A hatályban lévő törvények miatt nyugdíjas jogviszonyban álló személyt nincs módunkban alkalmazni.
Az illetmény megállapítása a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv. rendelkezései az irányadók. Egyéb juttatás: havi étkezési jegy, munkakörhöz járó BKV bérlet.  

Jelentkezni lehet: 2016. május 15-ig.
Jelentkezés módja: önéletrajzzal e-mailen keresztül az igazgato.wkk@gmail.com e-mail címre vagy személyes leadás a Wekerlei Kultúrházban.
A szóbeli meghallgatásokra az önéletrajzok beérkezése után, előre egyeztetett időpontokban kerül sor.Címkék: állás, álláshirdetés, Wekerle
2016.04.05.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Bemutatkozás

A WKK alapításától fogva elsősorban a gyerekek és családok szolgálatában áll. Profilja viszont azóta bővült: számos felnőtt program és zöld program található kínálatában.

Kedves Látogatóink!

A kultúrház október 22-én és 23-án zárva lesz.