Pályázatok

Otthonom, Wekerle (archiválva 2018.08.30.)


Otthonom, Wekerle
A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár 110 napos felhívása Wekerletelep 110. születésnapja alkalmából.

Wekerletelep az elmúlt 11 évtizedben küldetéséhez híven számos családnak adott élhető, szerethető otthont.  Az építők előtti tisztelgésről szól pályázatunk, ahová 110 napon keresztül olyan régi és új családi képeket vagy egymondatos gondolatokat várunk, amelyek tükrözik az alkotók otthonteremtő szándékát, Wekerletelep bensőséges hangulatát. Célunk: 110 db fotó, kép és gondolat összegyűjtése, melyből egy nagy közös alkotást készítünk, és októberi rendezvényünkön intézményünkben kiállítjuk.

A képeket és gondolatokat a WKK facebook oldalán is közzé tesszük 110 napon keresztül.

  • Mit várunk pontosan? Rövid, egymondatos gondolatot vagy családi fotót. Minden beküldőtől maximum 1 mondatot VAGY maximum 2 képet várunk. A fotók ne épületfotók legyenek, hanem az otthon melegségét Wekerle otthonos hangulatát átadó képek!
  • Meddig várjuk? Természetesen 110 napig: április 3-tól július 21-ig
  • Hogyan várjuk? A gondolatokat és a fotókat e-mailben a palyazat.wkk@gmail.com címre kérjük elküldeni. Amennyiben a fotót nem tudja otthonában befotózni vagy szkennelni, a kultúrházban (1192 Bp., Petur u. 7.) szívesen segítünk.
  • Kérjük a pályázók elérhetőségét is megadni (név, e-mail, telefonszám)

Beküldött anyagával automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy képét vagy gondolatát felhasználhassuk, és közzétehessük az intézmény honlapján és facebook oldalán.
Alkossunk közösen egy közösségi képet!Címkék: wekerle, pályázat, fotó
2018.03.05.