ÁLOMMANÓ BABA ALTATÁS

ÁLOMMANÓ BABA ALTATÁS


"Aludjuuunk végre!" - Álommanó babaaltatási workshop

●     Szeretnéd segíteni a babádat a jobb alvásban?

●     Küzdesz a nappali altatásokkal?

●     A babád túl korán kel?

●     Sokszor ébred éjjel?

●     Kezdesz kimerülni?

Ha ezek ismerős mondatok számodra és szeretnél változást, vagy ha már nehezen bírod az alváshiányt, akkor itt a helyed a workshopon! Lesz benne személyes élménymegosztás, gyakorlati (a mindennapokban már aznaptól alkalmazható) tudásátadás, páros tapasztalatcsere, kapcsolódás és egymás támogatása.

Szeretettel várlak:

Németh-Palotai Krisztina mentálhigiénés szakember az Álommanó - Baba altatás tudatosan és gyengéden program baba alvásmentora

Javaslom, babádat bízd rá másra, persze csak ha teheted - ám ha nem lehetséges, magaddal hozhatod. A párodat is hozhatod, sőt, ennek különösen örülünk!

Jelentkezés (csoportos vagy egyéni forma választásával) az alommanobabaaltatas@gmail.com e-mail címen
Előzetes jelentkezés szükséges 1 000 Ft jelképes előleg átutalásával, az elkötelezettséged fenntartása és a helyed biztosítása érdekében. (A program esetleges elmaradása esetén visszautalásra kerül 2 munkanapon belül)


Egyéni konzultációs időpontok: személyes egyeztetés alapján

Bővebb információ: Németh-Palotai Kriszta | www.facebook.com/alommanobabaaltatas

 

 

 

 

 

Részletek
Időpont
2023. 09. 15. és 2024. 06. 14. között hetente:
Péntek 09:00 - 11:00
Legközelebbi alkalom
2023.12.01., péntek 09:00 - 11:00
Foglalkozásvezető

Németh-Palotai Krisztina b
Email: kriszta.palotai@gmail.com
Bemutatkozás:
Németh-Palotai Krisztina vagyok, mentálhigiénés szakember és szervezetfejlesztő közgazdász. 18 éve foglalkozom emberek képzésével-fejlesztésével céges és önkéntes keretek között. Többek között pszichodrámát, lelkigondozást és coachingot tanultam a tanácsadói-fejlesztői munkám mellett. A babám altatásával hónapokon át küzdöttem, teljesen kimerültem és nem ismertem magamra az éjszakázások hatására. Féléves kora után külső szakértői segítséggel megtanítottuk önállóan elaludni és visszaaludni. Ez óriási megkönnyebbülést és pozitív változást hozott a mindennapjainkban. Ezen fellelkesülve amerikai és brit képzéseket végeztem baba alvás témában a mentálhigiénés tudásomat kiegészítve, több külföldi és magyar önképzés mellett. Baba alvás mentorként (és a saját babámmal való tapasztalataimmal) tudlak támogatni, hogy Ti is lehessetek jól alvó babás, kiegyensúlyozott(abb) és feltöltődött(ebb) szülők.

Összes programja