ÁLOMMANÓ BABA ALTATÁS

ÁLOMMANÓ BABA ALTATÁS

"Aludjuuunk végre!" - Álommanó babaaltatási workshop
Június 10. 9.30-11.30

●     Szeretnéd segíteni a babádat a jobb alvásban?

●     Küzdesz a nappali altatásokkal?

●     A babád túl korán kel?

●     Sokszor ébred éjjel?

●     Kezdesz kimerülni?

Ha ezek ismerős mondatok számodra és szeretnél változást, vagy ha már nehezen bírod az alváshiányt, akkor itt a helyed a workshopon! Lesz benne személyes élménymegosztás, gyakorlati (a mindennapokban már aznaptól alkalmazható) tudásátadás, páros tapasztalatcsere, kapcsolódás és egymás támogatása.

Szeretettel várlak:

Németh-Palotai Krisztina mentálhigiénés szakember
az Álommanó - Baba altatás tudatosan és gyengéden program baba alvásmentora

Javaslom, babádat bízd rá másra, persze csak ha teheted - ám ha nem lehetséges, magaddal hozhatod. A párodat is hozhatod, sőt, ennek különösen örülünk!

Részvételi díj: 3 000 Ft/fő

Jelentkezés (csoportos vagy egyéni forma választásával) az alommanobabaaltatas@gmail.com emailcímen
Előzetes jelentkezés szükséges 1 000 Ft jelképes előleg átutalásával, az elkötelezettséged fenntartása és a helyed biztosítása érdekében. (A program esetleges elmaradása esetén visszautalásra kerül 2 munkanapon belül)

Ha inkább egyénileg szeretnél a kérdéseiden dolgozni, erre is van lehetőséged, 10.900 Ft/óra kedvezményes áron.
Egyéni konzultációs időpontok: május 31. kedd 9-12h között, június 2. csütörtök délelőtt 9-12h között, június 8. szerda délután 13.30 - 16.00 között.

Bővebb információ: Németh-Palotai Kriszta | www.facebook.com/alommanobabaaltatas

 

 

 

 

 

Részletek
Időpont
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Németh-Palotai Krisztina b
Email: kriszta.palotai@gmail.com
Bemutatkozás:
Németh-Palotai Krisztina vagyok, mentálhigiénés szakember és szervezetfejlesztő közgazdász. 18 éve foglalkozom emberek képzésével-fejlesztésével céges és önkéntes keretek között. Többek között pszichodrámát, lelkigondozást és coachingot tanultam a tanácsadói-fejlesztői munkám mellett. A babám altatásával hónapokon át küzdöttem, teljesen kimerültem és nem ismertem magamra az éjszakázások hatására. Féléves kora után külső szakértői segítséggel megtanítottuk önállóan elaludni és visszaaludni. Ez óriási megkönnyebbülést és pozitív változást hozott a mindennapjainkban. Ezen fellelkesülve amerikai és brit képzéseket végeztem baba alvás témában a mentálhigiénés tudásomat kiegészítve, több külföldi és magyar önképzés mellett. Baba alvás mentorként (és a saját babámmal való tapasztalataimmal) tudlak támogatni, hogy Ti is lehessetek jól alvó babás, kiegyensúlyozott(abb) és feltöltődött(ebb) szülők.

Összes programja