MIKULÁS BÁBSZÍNHÁZA

MIKULÁS BÁBSZÍNHÁZA

Kedves érdeklődők! Az előadásra minden jegy elkelt!

December 3. szombat 10.30-11.30
Wekerlei Zsebszínház – Mikulás bábszínháza
Csala és a Télapó – Bábszínházi előadás
Úgy várom már, hogy jöjjön a Télapó! Úgy várom már, hogy lássam a Télapót! Úgy várom már, mert nem láttam még soha, azt sem tudom, merre van otthona! Énekli izgatottan Finci, a kisegér, s ez az izgalom mindenkit betölt az erdőben. Nem is csoda, hiszen este jön a Télapó! De vajon mindenkihez elmegy? Csala, a rókakölyök, nem biztos ebben, ezért csellel ráveszi Fincit, hogy most az egyszer segítsen neki…
A Nefelejcs Bábszínház előadása

Minden gyermekjegy mellé 1 db üres Mikulás zacskót biztosítunk, melyet a szülőnek kell megtöltenie a gyermekének szánt meglepetéssel. Kérjük, mindenképpen ezt az egységes zacskót használják, hogy mindenki öröme felhőtlen legyen! A Mikulászacskók jegyvásárlás után átvehetők a Wekerlei Kultúrház és a KMO Művelődési Központ és Könyvtár információs pultjánál.

A kész csomagokat november 14. és 26. között a kultúrházba kérjük behozni, hogy időben kerülhessen bele a Mikulás zsákjába!

Ha jók leszünk, az előadás végére a Mikulás is megérkezik!

Belépődíj: 1.800 Ft/Fő
Bővebb információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Jegyvásárlás személyesen a Wekerlei Kultúrházban (1192 Bp. Petur u. 7.) és a KMO Művelődési Központ és Könyvtárban ( 1191 Bp.Teleki u. 50.)  A személyes jegyvásárlás alkalmával mindenki  kap egy üres Mikulás zacskót, melyet kérjük, hogy megtöltve, felcimkézve november 26-ig szíveskedjenek behozni a Wekerlei Kultúházba, vagy a KMO Művelődési Központba. 

Részletek
Időpont
2022. 12. 03., szombat 10:30 - 11:30
Legközelebbi alkalom
-