VITAMINTORNA GYEREKEKNEK

VITAMINTORNA GYEREKEKNEK

Tartásjavító óra gyermekeknek

Ötvözve a gerinctorna, gyermekjóga, különböző sportágak és a gyógytestnevelés elemeit a lehető legjátékosabb módon igyekszem a gyermekek mozgásszegény életmódját és az iskolapadban történő egész napos ücsörgést kompenzálni. Az óra egyaránt hatásos megelőzésképpen, vagy az esetlegesen kialakult hanyagtartás javítására, illetve a gerincproblémák kompenzálására. Nagy hangsúlyt fektetve a gyermeki játékos hangulatra erősítjük a törzsizmokat megalapozva a gerinc stabilitását, aktivizáljuk a testtartásért felelős izmokat és fejlesztjük a gyermekek mozgáskultúráját. Célom, hogy a legszenzitívebb életkorban megalapozzam a gyermekek mozgásszervi egészségét életre szólóan. Szeretettel várom a 6-12 éves korosztályt sportruházatban minden hétfő délután.

Időpont: hétfő 16:15-17:15

Részvételi díj: 6000 Ft/ hó (4 alk.)

Jelentkezés és további információk: Farkas Dominika testnevelő-, gyógytestnevelő- és egészségfejlesztő egyetemi tanár, szenzomotoros gerinctréner, sportrehabilitációs terapeutánál | +36705494990 | farkasdominika96@gmail.com

Részletek
Időpont
2022. 09. 12. és 2023. 05. 29. között hetente:
Hétfő 16:15 - 17:15
Legközelebbi alkalom
2022.10.03., hétfő 16:15 - 17:15
Foglalkozásvezető

Farkas Dominika
Email: farkasdominika96@gmail.com
Telefonszám: +36705494990
Bemutatkozás:
Farkas Dominika vagyok mozgásterapeuta, a mottóm az „Ép testben ép lélek”. Hivatásom a mozgás szeretetének megteremtése gyermek és felnőtt korban, szenvedélyem pedig a mozgásszervi problémák megelőzése, korrigálása. Gyermekkorom óta több sportágat kipróbáltam és versenyszinten űztem, a pedagógus vénám miatt pedig tanáraim biztatására a kettőt ötvözve a Testnevelési Egyetemen folytattam tanulmányaimat, ahol testnevelő-, gyógytestnevelő- és egészségfejlesztő mester tanári diplomát szereztem. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen tanítok. A tanítás mellett a gyógytestnevelés vonalat kiegészítve elvégeztem a sportrehabilitációs trénerképzést, majd csoportos óráim sikerét tovább fejlesztve szenzomotoros gerinctréner és fascia tréner végzettséget is szereztem. A legmodernebb szemlélettel, élményközpontú órák tartásával igyekszem a vendégeimnek a lehető legtöbbet segíteni.

Összes programja