CIPPOLINO BABAKONCERTJE

CIPPOLINO BABAKONCERTJE

2022. 12.17., szombat 16.30 – 17.30

Komolyzenei élmény 0-3 éves babáknak! Az első zenei élmény meghatározó lehet egy kisgyermek életében. A babakoncert – melyen Cippolino, az olasz bábfigura szól a babákhoz – a kicsik életkori szükségleteihez igazodva teremti meg a zenehallgatás semmihez sem hasonlítható élményét. A zene után a gyerekek megismerkedhetnek a darabokban megszólaló hangszerekkel.

Előadók: Bede Fanni Anna (fuvola) és művészbarátai

Belépődíj: Elővételben utalással, felnőtteknek 2000 Ft, a babák a vendégeink! Elővételes jegyvásárlásra való jelentkezés, a koncert napján 12.00 óráig lehetséges!
A koncert napján, a helyszínen felnőtteknek 2500 Ft, a babák a vendégeink!
Családi kedvezmény (minimum 2 felnőtt) elővételben és a helyszínen is: 1800 Ft/fő
Jelentkezés, jegyvásárlás: www.zenepagony.hu, wekerlei@zenepagony.hu

Részletek
Időpont
2022. 12. 17., szombat 16:30 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Bede Fanni Anna
Email: wekerlei@zenepagony.hu
Telefonszám: +36 20 973 1743
Bemutatkozás:
Zenész családban nőttem fel, édesapám csellóművész, édesanyám zeneterapeuta. A zene természetes kifejező eszköz, és mindig természetes közeg volt számomra. A zene mellett négyéves koromtól kezdve ritmikus gimnasztikáztam, balettoztam, néptáncoltam. Mindemellett kisgyermekkoromtól kezdve zenésznek tanultam. 2012-ben végeztem a Bartók Konzervatórium klasszikus fuvola szakirányán. Ezt követően a váci Óvónőképzőben folytattam tanulmányaimat. Gyermekeim születése során lehetőségem tovább tanulni az ELTE PPK Neveléstudomány MA szakán, ahol 2021. júniusában végeztem. Szakdolgozatom címe „Zenei képességek fejlesztésének szerepe és lehetőségei a születéstől az óvodáskor végéig” .

Összes programja