MAMINBABA - BABAHORDOZÓS LATIN FITNESS

MAMINBABA - BABAHORDOZÓS LATIN FITNESS

A Maminbaba - Hordozós Latin Fitness, egy latin tánc alapú mozgásforma várandós és kisbabás anyukáknak. A csoportos foglalkozás keretében a gyermekek stabil, koruknak és mozgásfejlődésüknek megfelelő babahordozó eszközben az édesanyjukra vannak kötve. A Maminbaba alapvetően az anyukák jól-létét szolgálja, célja, hogy a szülés után is legyen lehetőségük kimozdulni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni.
A Maminbaba igazán szórakoztató, mégis csinosító, intenzív mozgásforma, ahol szinte észrevétlenül lehet égetni a kalóriákat. Nincs ugrálás, nincs túl hangos zene, vannak viszont tüzes latin ritmusok, jó közösség, szuper hangulat, kellemes ringatózás és anyaközelség a babának, kikapcsolódás és fitness anyának. Elöl és háton hordozott babákkal egyaránt végezhető, problémamentes várandósság esetén is rendkívül kedvező hatású, alaposan kidolgozott és ellenőrzött lépéssorokból felépített óra. Hordozóeszközt az oktatótól tudsz kérni. Gyere, próbáld ki! Csak nyerhetsz vele! Mert hordozni jó! Mert táncolni jó!

Te is hordozós anyuka vagy? Szeretnél mozogni, de a babádtól nem tudsz és nem akarsz elszakadni? A kimerítő tornákat nem neked találták ki?
Próbáld ki MOST, mert hamar kinőnek a gyerekek a hordozóból!
A Maminbaba egy latin tánc alapú, igazán szórakoztató, mégis csinosító, intenzív mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak. Ugye Ti is jártok mindenféle babás programra? És mit teszel MAGADÉRT? 
A Maminbaba RÓLAD szól!
Végre egy kis kikapcsolódás NEKED, mialatt a babád is jól érzi magát. Nincs ugrálás, nincs túl hangos zene. Csinosító fitness anyának, kellemes anyaközelség a babának. Elöl és háton hordozott babákkal is végezhető 
tüzes latin ritmusok, jó közösség, szuper hangulat.

Részvételi díj:  1 300 Ft/alkalom vagy 5200 Ft/5 alkalom 
Előzetes jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:
Benkő Petra | +36 20 355 2983 | bepetra82@gmail.com | www.facebook.com/MaminbabaPetra/
Folyamatos csatlakozási lehetőség!

Címkék: mozgás, baba-mama, latintánc
Részletek
Időpont
2018. 09. 10. és 2019. 05. 30. között hetente:
Hétfő 10:30 - 11:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Benkő Petra
Email: bepetra82@gmail.com
Telefonszám: +36203552983
Bemutatkozás:
„Hivatalosan” dr. Benkő Petra vagyok, 1982-ben születtem Balassagyarmaton, 2000 óta, a jogi egyetem megkezdése óta élek Budapesten. Már kisiskolás korom óta a sport, a mozgás valamilyen formája meghatározó az életemben. Először atletizáltam, 3x lettem országos bajnok rövidtáv- és gátfutóként. Később elvégeztem egy aerobic-oktatói tanfolyamot, ezután kezdtem el foglalkozni a tánccal. Több műfajban is kipróbáltam magam, egy musical tánciskolában tanultam az alapokat, majd egy kis társulat tánckarában táncoltam showtáncot, műsorokat csináltunk szerte az országban, együtt dolgoztunk énekesekkel, artistákkal. Nagyon szerettem. 2015 novemberében született meg kisfiam, Csanád. Várandósságom alatt csak jógázni jártam, illetve férjemmel - aki szintén sportember, röplabdázik - rengeteget jöttünk-mentünk, kirándultunk. Csani születése után mindenképp szerettem volna mozogni valamit, ekkor ismerkedtem meg a Maminbabával. Klassz zenék, tánc, jó hangulat, ráadásul együtt a gyerkőccel. 2016 tavaszán végeztem el az oktatói képzést. A latin táncok, a koreográfiák, az óravezetés nem voltak ismeretlenek számomra, viszont ennek folytán ismerkedhettem meg a különböző hordozóeszközökkel és nap, mint nap látom, hogy ez milyen jó hatással van a babára, arról nem is beszélve, hogy a Maminbaba foglalkozások alkalmával az ember kismamaként/anyukaként kikapcsolódhat, mozoghat, táncolhat. Az óráimat elég változatosan építem fel és igyekszem figyelembe venni az anyukák igényeit is, hogy mi az, amit szeretnek, ugyanakkor fontosnak tartok mindig új stílusokat megismertetni velük. Mottóm: „Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.” /Dirty Dancing c. film/

Összes programja
Kapcsolódó programok
KANGATRAINING
KANGATRAINING
Kapcsolódó albumok
Maminbaba
Maminbaba