Program

Széttáncolt cipellők tábor (archiválva 2016.10.18.)


Foglalkozásvezető:

Strausz Eszter
Email: eszter@strauszeszter.hu
Bemutatkozás:
1982-ben születtem Budapesten. A Vigyázó Sándor (akkor még Dózsa György) Művelődési Házban kezdtem balettozni 7 évesen, majd Renge Györgyi balettmesternél tanultam tovább a Bartók Béla Zenei és Művészeti Iskolában. Közben jártam Bakó Gábor jazztánc óráira, ill. kurzusokra. 2003-ban sportoktatói szakképesítést szereztem. 2003-ban felvettek a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett-modern táncpedagógus – egészségtan tanár szakára. Mesternőim voltak többek között Boros Erzsébet, Gaál Mariann, Lőrinc Katalin és Szigeti Oktávia. Diplomámat 2009-ben szereztem meg modern táncpedagógus szakon. 2012-ben Jazz-szaxofon előadóművészként végeztem a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemhez tartozó Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában. Tanításom során célom az, hogy a gyerekek megismerjék, megértsék, megszeressék és tudják alkalmazni a tánc és a zene számomra elválaszthatatlan fogalmát, kapcsolatát.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2016. 07. 18. és 2016. 07. 18. között:
Hétfőn
09:00 - 16:00
Kedden
09:00 - 16:00
Szerdán
09:00 - 16:00
Csütörtökön
09:00 - 16:00
Pénteken
09:00 - 16:00


A tábor létszáma megtelt! Csak várólistára tudunk jelentkezőket fogadni!

Széttáncolt cipellők tánctábor 6-11 éveseknek

Július 18-22.

A tábor keretein belül délelőttönként táncos műfajokkal ismerkedünk: balett, jazz tánc, mazsorett, erősítés-nyújtás, a táborra jelentkezők aktuális tudásszintjéhez igazodva. Délutánonként a Széttáncolt Cipellők című mesére építünk, és a tánc világához kapcsolódó kreatív alkotó foglalkozások lesznek főszerepben. A részvételhez előképzettség nem szükséges, az órák szintjét a jelentkezők tudásához igazítjuk. 
Részvételi díj: 22 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Strausz Eszter moderntánc-pedagógus (eszter@strauszeszter.hu, www.strauszeszter.hu)

foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira finom pékáruebéd a Wekerle Étteremben, uzsonnára szendvics. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
A jelentkezés módja: a Wekerlei Kultúrházban személyesen 10 000 Ft előleg befizetésével
A részvételi díj második részletét a táborok megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni!

A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely letölthető a honlapunkról (Általános információk a nyári táborokról c. részben) vagy személyesen átvehető a kultúrházban.
Testvérkedvezmény a táborokra: 2 000 Ft, mely a testvérnek jár, amennyiben ugyanabban a táborban vesz részt.

A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni, amennyiben a tábor első napjáig ezt jelzik. A tábor megkezdése után már nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni!

 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: tánc, balett, tábor