Program

Utazások lélektől-lélekig (archiválva 2017.04.23.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2017. 04. 22., szombat 16:00 - 17:30

Utazások lélektől-lélekig

A Könyv Világnapja alkalmából egy író-olvasó találkozó keretében Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas, Prima Primissima díjas újságíró, író, publicista lesz a vendégünk. 

Az esemény helyszíne: a Wekerlei Könyvtár. (1192 Budapest, Kós Károly tér 9.)

Schäffer Erzsébetről:

Ercsiben született, 1989 óta a Nők Lapja munkatársa, korábban a Gyermekünk című lapnál dolgozott. A két rangos szakmai elismerés mellett egy internetes szavazáson az olvasók az elmúlt tíz év legsikeresebb női írói közé választották. Egy magazin zsűrije az ötven legbefolyásosabb magyar nő közé sorolta. Első kötete 1999-ben a Legkedvesebb meséim című meseválogatás volt, ezután történeteiből tizennégy nagyszerű könyv és hat hangoskönyv született. Legutolsó kötete A kifutófiú szerelme 2014-ben jelent meg. Az idei évben várható új könyve, s tervezi mesekönyv megjelentetését is.
Mottója egy Simone Weil-idézet: „Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk." Példaképe Lázár Ervin. 

A népszerű írónő gazdag élettapasztalatokkal és bölcsességgel rendelkezik, melyet most a Wekerlei Könyvtár olvasóival oszt meg. 

A díjtalanul látogatható programra várjuk a KINCSEK A KÖNYVESPOLCON című pályázat résztvevőit. A helyek korlátozott száma miatt a pályázaton nem induló érdeklődőknek a részvétel regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni a képernyő jobb felső sarkán található "Jelentkezés" gombra kattintva lehet.

 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: könyvtár, Wekerletelep, Schäffer, író-olvasó

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Kincsek a könyvespolcon (archiválva 2017.04.23.)

Pályázat tiniknek és felnőtteknek. Legyen Ön is könyvajánló könyvtáros!