Program

DEKOR-ÁLOM 2017. (archiválva 2017.07.13.)


Foglalkozásvezető:

Brösztl Éva
Email: csiriviri.hu@gmail.com
Telefonszám: +36703365559
Bemutatkozás:
Egészen másfajta munkám mellett arcfestői és játékanimátori szakképesítést szereztem. Így hétvégeken, szabadidőmben rendezvényeken, születésnapokon, összejöveteleken is dolgozom, leginkább gyerekek között. A WEKKA alapítvány által szervezett kézműves műhelyben egy éve készítek a gyerekekkel sokféle szép dísztárgyat, ajándéktárgyat. Két éve nyaranta lakásdekorációs, kézműves táborokat vezetek. Honlapom: http://csiriviri.hu/

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2017. 06. 19. és 2017. 06. 19. között:
Hétfőn
09:00 - 16:00
Kedden
09:00 - 16:00
Szerdán
09:00 - 16:00
Csütörtökön
09:00 - 16:00
Pénteken
09:00 - 16:00


DEKOR-ÁLOM  
Június 19-23.
Kreatív lakásdekor alkotó és játék tábor 8-14 éveseknek

A tábor létszáma betelt, jelentkezést már csak várólistára tudunk elfogadni! 

Szeretnéd feldobni a szobádat, és körbevenni magad saját készítésű alkotásokkal? Lakásdekor és ajándékkészítés, játéknap, boszorkánykonyha, 3D-és süti sütés. 
Készülj, mert ez alatt a néhány nap alatt rádöbbensz majd, hogy milyen gazdag a fantáziád, mennyire kreatív vagy, és milyen ügyesen bánsz a kézműves eszközökkel, anyagokkal és technikákkal (vágás, ragasztás, decoupage, művészi festés, textilfestés, dekorgumi formálás, paverpol textilszobrász kézműves technika elsajátítása, gyakorlása)! A sok-sok általad készített kincset, lakásdekorációt és újrahasznosított különlegességeket (textil szobrot, ajtótámasztó manót, táskát, párnát és nyakláncot, süthető gyurmából ékszereket, evőeszközt, álom csapdát, vicces süti és ceruzatartót) a tábor végén hazaviheted.

Tábor idejére kérjük mindenki hozzon magával: 1 db váltóruha (kézműveskedéshez), 2 db olyan póló, mely elhasználódott, de kedves neked és nem szeretnéd kidobni, viszont szívesen készítenél belőle egy táskát vagy párnát. 

Ha elfáradunk az alkotásban, kimegyünk a kertbe és ügyességi játékokat, tréfás versenyeket vetélkedőket rendezünk.  A tábor végén még egy ajándék vár rád: arcfestést vagy csillámtetoválás közül választhatsz.
Ennél a tábornál testvérkedvezményt, sajnos, nem tudunk biztosítani.

Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap 
Vezeti: Brösztl Éva játszóházvezető, játék animátor (+36 70 336 5559, csiriviri.hu@gmail.com, www.csiriviri.hu)


Általános tudnivalók:

A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira finom pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben, uzsonnára szendvics. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
A jelentkezés módja: a Wekerlei Kultúrházban személyesen 10 000 Ft előleg befizetésével, melyre 2017. április 3-tól nyílik lehetőség. Ez alól kivételt képez a Csűrdöngölő néptánc tábor, Kalandozó sporttábor és Kocka táborra, ahol a vezetőknél kell jelentkezni és részvételi díjat fizetni!
A részvételi díj második részletét a táborok megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni!

A Wekerlei Kultúrház július 24. és augusztus 6. között ZÁRVA tart, ezért az augusztus 7-én kezdődő táborokra legkésőbb július 21-ig várjuk a teljes részvételi díjat.
A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely átvehető személyesen a kultúrházban, vagy letölthető: itt 

Testvérkedvezmény a táborokra: 2 000 Ft, mely a testvérnek jár, amennyiben ugyanabban a táborban vesz részt.
A testvérkedvezményt a DekorÁlom táborra a magas anyagköltség miatt nem tudjuk biztosítani.

A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni, amennyiben a tábor első napjáig ezt az igényt jelzik. A tábor megkezdése után már nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.

 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: lakásdekor, gyerektábor