Program

ÉLMÉNYFESTÉS JÁTÉKMŰHELY (archiválva 2018.12.09.)


Foglalkozásvezető:

Bertók Zsuzsanna
Email: zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com
Telefonszám: +36 20 459 3504
Bemutatkozás:
Gyermek néptánc oktató és népi játék foglalakozás vezető Közel 10 éve foglalkozom gyermekekkel egy alapítványnál. Csoportos és egyéni foglalkozásokat vezetek különböző korosztálynak, ép és sérült gyermekeknek is. Az évek alatt sokat változtak az órák, igazodva a kapott impulzusokhoz, - amik a gyermekeket érik napjainkban. Eddigi tapasztalataim szerint a gyermekek számára a szabad, önfeledt játék a legfontosabb és egyben a legjobb gyógyír számukra! A népi játékok mellett a spontán játékok és más módszerek, eszközök (pl.festés, mozgás.) is szerepet kapnak. Ezt a közeget megteremtve a gyermek teljesen feloldódik és önfeledt tud lenni. Önbizalma, kreativitása ilyenkor teljességgel megnyilvánul, élményeket szerez és örömmel viszi tovább a jó érzést. Számomra ez a cél J a mosolyuk, a jó érzésük, ami hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek az iskolában, óvodában, és a hétköznapokon.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2018. 12. 08., szombat 10:00 - 11:15

December 8., szombat 10.00-11.15 
Javasolt korosztály:
 5-12 év
Téma: Álom hava – Télelő
A téli ünnepkör meglepetésekkel és várakozással teli. Ilyen lesz ez a foglalkozás is. Megfestjük a téli tájat, az alvó természetet. A szeretetteljes, örömteli ünnepet pedig versekkel és zenével hívogatjuk. 

A foglalkozásokat vezeti: Bertók Zsuzsanna foglalkozásvezető  és Medgyesi Viktória önkéntes animátor 

Részvételi díj: 1 500 Ft/gyerek (az anyagköltséget is tartalmazza)

Előzetes jelentkezés szükséges a foglalkozásvezetőnél: Bertók Zsuzsanna | +36 20 459 3504 | zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com   

 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: alkotás, kézműves, élmény