Program

BABAKONCERT (archiválva 2019.01.13.)


Foglalkozásvezető:

Bede Fanni Anna
Email: gfannianna@gmail.com
Telefonszám: 06 20 973 1743
Bemutatkozás:
Zenész családból származom. Édesapám, Gelencsér Gábor, gordonkatanár. Édesanyám, Gelencsérné Tamási Márta, zeneterapeuta. Intézményi keretek között nyolc éves korom óta zenélek. 2011-ben végeztem a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban klasszikus fuvola szakirányon. Muzsikáltam komolyzenei és könnyűzenei együttesben is. Magán keretek között tanítottam furulyát és fuvolát. Édesanyámmal és édesapámmal a mai napig rendszeresen zenélünk együtt.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2019. 01. 12., szombat 16:30 - 17:30

Sajnos, technikai okok miatt a januári babakoncert ELMARAD! Szíves megértésüket köszönjük!

Január 12., szombat 16.30-17.30

0-3 éveseknek és szüleiknek, nagyszüleiknek.

Az első zenei élmény meghatározó lehet egy kisgyermek életében. A babakoncert – melyen Cippolino, az olasz bábfigura szól a babákhoz – a kicsik életkori szükségleteihez igazodva teremti meg a zenehallgatás semmihez sem hasonlítható élményét. A zene után a gyerekek megismerkedhetnek a darabokban megszólaló hangszerekkel.

Előadók: Bede Fanni Anna – fuvola és művészbarátai

A helyek korlátozott száma miatt a koncertre és a jegyvásárlásra előzetes regisztráció feltétlenül szükséges a  gfannianna@gmail.com e-mail címen. Kérjük, hogy a jelentkezésnél tüntesse fel, hogy hány felnőtt és hány gyermek érkezik a koncertre.  Ha mégsem tud részt venni a koncerten, kérjük azt is mindenképpen jelezze a fenti címen!

Belépődíj: felnőtteknek 1 500 Ft, a babák a vendégeink

Kapcsolódó galériák:
Címkék: baba-mama, koncert