BABAKONCERT

BABAKONCERT

Sajnos, technikai okok miatt a januári babakoncert ELMARAD! Szíves megértésüket köszönjük!

Január 12., szombat 16.30-17.30

0-3 éveseknek és szüleiknek, nagyszüleiknek.

Az első zenei élmény meghatározó lehet egy kisgyermek életében. A babakoncert – melyen Cippolino, az olasz bábfigura szól a babákhoz – a kicsik életkori szükségleteihez igazodva teremti meg a zenehallgatás semmihez sem hasonlítható élményét. A zene után a gyerekek megismerkedhetnek a darabokban megszólaló hangszerekkel.

Előadók: Bede Fanni Anna – fuvola és művészbarátai

A helyek korlátozott száma miatt a koncertre és a jegyvásárlásra előzetes regisztráció feltétlenül szükséges a  gfannianna@gmail.com e-mail címen. Kérjük, hogy a jelentkezésnél tüntesse fel, hogy hány felnőtt és hány gyermek érkezik a koncertre.  Ha mégsem tud részt venni a koncerten, kérjük azt is mindenképpen jelezze a fenti címen!

Belépődíj: felnőtteknek 1 500 Ft, a babák a vendégeink

Címkék: baba-mama, koncert
Részletek
Időpont
2019. 01. 12., szombat 16:30 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Bede Fanni Anna
Email: wekerlei@zenepagony.hu
Telefonszám: 06 20 973 1743
Bemutatkozás:
Zenész családban nőttem fel, édesapám csellóművész, édesanyám zeneterapeuta. A zene természetes kifejező eszköz, és mindig természetes közeg volt számomra. A zene mellett négyéves koromtól kezdve ritmikus gimnasztikáztam, balettoztam, néptáncoltam. Mindemellett kisgyermekkoromtól kezdve zenésznek tanultam. 2012-ben végeztem a Bartók Konzervatórium klasszikus fuvola szakirányán. Ezt követően a váci Óvónőképzőben folytattam tanulmányaimat. Gyermekeim születése során lehetőségem tovább tanulni az ELTE PPK Neveléstudomány MA szakán, ahol 2021. júniusában végeztem. Szakdolgozatom címe „Zenei képességek fejlesztésének szerepe és lehetőségei a születéstől az óvodáskor végéig” .

Összes programja