Program

Hogyan együnk jól? (archiválva 2019.10.24.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2019. 10. 19., szombat 10:00 - 12:00

EGÉSZSÉGRŐL KÍVÜL-BELÜL – Táplálkozástudomány a konyhánkban 1. rész
Október 19. szombat  10.00-12.00
(a sorozat következő időpontjai: november 16. , szombat 14.00 éa 16.30)

Téma:
Hogyan együnk jól? – A kiegyensúlyozott táplálkozás ismérvei a konyhánkban, vásárláskor, mindennapi életünkben. Mit és hogyan érdemes beszerezni, elkészíteni és fogyasztani? 

Sorozatunkban most a kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozunk, mely kihat a betegségek megelőzésére, a teljesítményünkre, a külső megjelenésünkre. A hétköznapokban bennünket érő információ özön és számtalan irányzat közt nem könnyű eligazodni. Szakértő segítségével tárjuk fel, hogy mi a fontos az élelmiszervásárlás, az alapanyagok kiválasztása, az elkészítés és az étkezési szokások terén. Gyakorlati tanácsok, feliratok értelmezése, egyszerű receptek, tapasztalatok megosztása. 

Előadó: Bodon Judit dietetikus, a hazai vezető online gasztromagazin, a Nosalty.hu Életmód és Fogyókúra rovatainak szerkesztője, a Rózsakert Medical Center terápiás dietetikusa, a „Gyerünk, anyukám” online edzésprogram dietetikus mentora, a Fruccola éttermek dietetikus tanácsadója

A részvétel Kispest Önkormányzata egészségügyi pályázati támogatásának köszönhetően díjtalan!

A helyek korlátozott száma miatt az alkalmakra szeptember elejétől előzetes regisztráció szükséges a jobb felső sarokban a JELENTKEZÉS gombra kattintva vagy a 282-9895-ös telefonszámon!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: egészséges étkezés, helyes táplálkozás

Kedves Látogatóink!

Jelenleg a közművelődési intézmények KIZÁRÓLAG SZABADTÉRI ESEMÉNYEKET rendezhetnek meg (szabadtéri rendezvényekről szóló 241/2020-as kormányrendelet).
Ezért a WKK-nak továbbra is ZÁRVA kell tartania. 

A június 29-től meghirdetett táborainkat (Cirkusz tábor I. turnus, Bűvész tábor I. turnus) kizárólag csak akkor tudjuk megrendezni, ha az intézmény megnyitására lehetőség nyílik!

A hétköznapi tanfolyamok szünetelnek.

Hétvégi programjaink egy részét 2020. őszére tervezzük megrendezni. 

A WKK csapata jelenleg belső munkákat végez 8.00 és 16.00 óra között,
az e-mailekre, telefonokra igyekszünk válaszolni.


Minden további változásról olvashatnak a honlapon és a facebook oldalunkon.