Hogyan együnk jól?
EGÉSZSÉGRŐL KÍVÜL-BELÜL – Táplálkozástudomány a konyhánkban 1. rész
Október 19. szombat 10.00-12.00
(a sorozat következő időpontjai: november 16. , szombat 14.00 éa 16.30)
Téma:
Hogyan együnk jól? – A kiegyensúlyozott táplálkozás ismérvei a konyhánkban, vásárláskor, mindennapi életünkben. Mit és hogyan érdemes beszerezni, elkészíteni és fogyasztani?
Sorozatunkban most a kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozunk, mely kihat a betegségek megelőzésére, a teljesítményünkre, a külső megjelenésünkre. A hétköznapokban bennünket érő információ özön és számtalan irányzat közt nem könnyű eligazodni. Szakértő segítségével tárjuk fel, hogy mi a fontos az élelmiszervásárlás, az alapanyagok kiválasztása, az elkészítés és az étkezési szokások terén. Gyakorlati tanácsok, feliratok értelmezése, egyszerű receptek, tapasztalatok megosztása.
Előadó: Bodon Judit dietetikus, a hazai vezető online gasztromagazin, a Nosalty.hu Életmód és Fogyókúra rovatainak szerkesztője, a Rózsakert Medical Center terápiás dietetikusa, a „Gyerünk, anyukám” online edzésprogram dietetikus mentora, a Fruccola éttermek dietetikus tanácsadója
A részvétel Kispest Önkormányzata egészségügyi pályázati támogatásának köszönhetően díjtalan!
A helyek korlátozott száma miatt az alkalmakra szeptember elejétől előzetes regisztráció szükséges a jobb felső sarokban a JELENTKEZÉS gombra kattintva vagy a 282-9895-ös telefonszámon!