Program

Mi van az uzsonnás dobozban? (archiválva 2019.11.20.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2019. 11. 16., szombat 14:00 - 16:00

EGÉSZSÉGRŐL KÍVÜL-BELÜL – Táplálkozástudomány a konyhánkban  2. rész  
November 16. szombat 14.00-16.00

(másik előadás: november 16. , szombat 16.30)

Téma:
Mi van az uzsonnás dobozban? – A gyerekek étkezési szokásairól, szülői megoldásokról és arról a tudatosságról, amely már gyermekkorban elsajátítható.
 

Sorozatunkban most a kiegyensúlyozott táplálkozással foglalkozunk, mely kihat a betegségek megelőzésére, a teljesítményünkre, a külső megjelenésünkre. A hétköznapokban bennünket érő információ özön és számtalan irányzat közt nem könnyű eligazodni. Szakértő segítségével tárjuk fel, hogy mi a fontos az élelmiszervásárlás, az alapanyagok kiválasztása, az elkészítés és az étkezési szokások terén. Gyakorlati tanácsok, feliratok értelmezése, egyszerű receptek, tapasztalatok megosztása. 

Előadó: Bodon Judit dietetikus, a hazai vezető online gasztromagazin, a Nosalty.hu Életmód és Fogyókúra rovatainak szerkesztője, a Rózsakert Medical Center terápiás dietetikusa, a „Gyerünk, anyukám” online edzésprogram dietetikus mentora, a Fruccola éttermek dietetikus tanácsadója

A részvétel Kispest Önkormányzata egészségügyi pályázati támogatásának köszönhetően díjtalan!

A helyek korlátozott száma miatt az alkalmakra szeptember elejétől előzetes regisztráció szükséges a jobb felső saroban a JELENTKEZÉS gombra kattintva vagy a 282-9895-ös telefononszámon!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: egészség, gyerekek étkezése, iskolai tízórai, étkezés