Program

Egészségről kívül-belül - A gyógynövények titkos élete (archiválva 2020.10.11.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 10. 10., szombat 16:30 - 18:30

A biztonságos élmények érdekében előadásaink létszámát csökkentettük, valamint a nézőtér berendezésénél a szellősebb elhelyezésre törekszünk. Épp ezért kérjük, minél hamarabb regisztráljon, nehogy lemaradjon az önt érdeklő programról.
További óvintézkedéseinkről itt olvashat.


A gyógynövények titkos élete    
Október 10., szombat 16.30-18.30


Hogyan gyűjtsük, tároljuk? Hogyan őrizhetjük meg legjobban varázserejüket? Gyógynövények a konyhában – előadás és kóstoló gyógynövényes finomságokból, ahogyan még nem próbálták!

Előadó: Halmos Mónika fitoterapeuta, food-stylist, az ehető virágok szakértője, a Rózsakunyhó Alkotóműhely vezetője, író, szerkesztő

De mi is az a Rózsakunyhó? Ők így fogalmazzák meg magukat:

„A világot úgy látjuk, hogy abban szépség és derű lakik. Azt vesszük észre, ami örömöt ad, mosolyt csal a lélekbe. Bármerre járunk, mesét lelünk. Egyszerű finomsággal létezünk, ismerjük az apró történéseket, az eleganciát, a bölcsességet és a tradíciót, s ezt mind beleszőjük munkáinkba.” 

Mikor elhatároztuk, hogy ilyen – a miénkkel összecsengő - szemléletű, ám valami igazi különlegességet bemutató előadást szeretnénk, akkor az első telefonhívásunk Halmos Mónikát virággyűjtés közben érte. Nagy tisztelettel és szeretettel beszélt róluk, és hamar le is tette a telefont, hogy ne zavarja beszédével a környezet csendjét. Ekkor már tudtuk, sikerült egy igazán jó, hiteles előadót találnunk.

A részvétel díjtalan Kispest Önkormányzatának egészségügyi pályázata jóvoltából!
Az előadás jellege miatt a résztvevők létszáma korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: gyógynövények