Program

MŰHELYLÁTOGATÁS MAZALIN NATÁLIÁNÁL (archiválva 2020.06.25.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 10. 18., vasárnap 17:30 - 18:30

A IX. WekerleFeszt Művészeti Találkozó keretében

Csoportos műhelylátogatás  Mazalin Natália festőművész műteremében
Október 18., vasárnap 17.30-18.30

Az elmúlt évek nagy sikerű műterem-látogatásai során bepillantást nyerhettünk a közelünkben élő és alkotó művészek életébe, alkotó tereibe, személyesebbé téve ezzel az alkotásokhoz és alkotóhoz való kapcsolatunkat. 
Közkívánatra ebben az évben újra ellátogatunk már ismert és új műtermekbe.

A műtermek korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztráció szükséges, melyre ezen az oldalon szeptember 21-től nyílik lehetőség, a kép melletti JELENTKEZÉS gombra kattintva vagy a 282-9895-ös telefonszámon!
Regisztrációja után kérjük, fáradjon be a WKK épületébe (XIX. ker. Petur u. 7.), és vegye át a műteremlátogatásra feljogosító szelvényét, mely további információkat tartalmaz.

A WekerleFeszt támogatói: Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata, Wekerlei Kulturális Közhasznú Alapítvány – WEKKA
A részvétel programokon díjtalan!

A IX. WekerleFeszt további programjai: uj.wkk.kispest.hu/program/887

Mazalin Natália bemutatása:

Mazalin Natália 1963-ban Kijevben született, majd 1990-ben szerezte meg diplomáját a Magyar Iparművészeti Főiskolán. Az iparművészeti ágazat elhagyása után, 2003-ban fordult a független képzőművészeti kifejezés felé.
Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Kispesti Helikon Kulturális Egyesületnek, a Magyar Festők Társaságának és a Matéria Művészeti Társaságnak.

Munkáit a kaotikus világunkból kiemelt információtöredékek, az érzelmi visszahatások alakítják. Képei nem ábrázolnak konkrét jelenségeket, ezzel teret hagyva a szemlélőnek a szabad asszociációra.

 Címkék: