TINIJÓGA

TINIJÓGA

ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

TINIJÓGA lányoknak

Időpont:
 csütörtök 15.00-16.00

A Tinijóga órákon tanult helyes testtartás, tudatos stresszkezelés, vetélkedés nélküli fejlődés és vidám csapat hozzájárulnak ennek a nehéz és változásokkal teli életszakasznak a könnyebb, kiegyensúlyozottabb megéléséhez.
A tudatos figyelem gyakorlása segíti a kamaszt abban, hogy a közösségi médiából záporozó külső ingerek és ebből eredő megfelelési kényszer helyett önmagára találjon, saját célokat tűzzön ki, és ne folyton másokhoz hasonlítsa magát.
Mindemellett a növekvő koncentrációs készségnek, a lelki egyensúlynak és hatékony feszültségkezelésnek köszönhetően a tanulást is megkönnyíti.

A Tinijóga segít a 12-14 éves kamaszoknak (és szüleiknek) könnyebben ,,átvészelni” ezt a sokszor
rendkívül stresszes, külső és belső konfliktusokkal teli időszakot.

Részvételi díj: 1 200 Ft / alkalom, vagy bérlet 4 000 Ft / hó (4 alkalom) 

Jelentkezés és bővebb információ:
Dr. Varga Zita gyermekfogorvos és jógaoktató  | vargazitajoga@gmail.com  

 

 

Részletek
Időpont
2021. 09. 02. és 2022. 05. 26. között hetente:
Csütörtök 15:00 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Dr. Varga Zita
Email: vargazitajoga@gmail.com
Bemutatkozás:
Gyermekfogorvosként dolgozom a Wekerletelepen, szabadidőmben pedig jóga foglalkozásokat tartok tinilányoknak és nőknek, mert a fogak épsége mellett szívügyemnek tartom a kamaszok és nőtársaim testi-, és lelki-egészségét is. 15 évesen nagymamám példáját követve kezdtem el jógázni. Általa könnyebben kezeltem az iskolai elvárások okozta stresszhelyzeteket, és a zárkózottságomon és önbizalomhiányomon is nagyon sokat segített. Először hatha-jóga oktatóképzésen sajátítottam el az alapokat, majd egy fél éves női-jóga tanfolyamon megismertem a női ciklussal harmóniában történő gyakorlás (és életvitel) jelentőségét. Nőijóga óráimon ezt az ismeretet és tapasztalatot szeretném továbbadni. Legutóbb a gyermekjóga világát ismertem meg. A tini korosztálynál különleges élmény számomra látni azt, ahogy a lányok fiatal nőkké válnak 1-2 év alatt. Ebben a nehéz, változásokkal teli életkorban szeretném őket abban segíteni, hogy szeressék és elfogadják magukat olyannak, amilyenek.

Összes programja
Kapcsolódó programok
NŐI JÓGA
NŐI JÓGA