Program

ELMARAD! ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS 2020. (archiválva 2020.12.04.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 11. 28., szombat 14:00 - 18:00

Kedves Látogatóink

A programon a kormányrendeletben foglaltak alapján az egyénenkénti távolságtartásra kell törekednünk, ami annyit jelent, hogy az együtt érkezők is csak külön, megfelelő távolságban (1.5 m) alkothatnak. Kérjük, ezt kalkulálják bele terveikbe, valamint olyan korú gyermekkel érkezzenek, aki már nem igényli a közvetlen törődést, hanem önállóan is tud dolgozni, mozogni a helyszínek között.

A programra „zsilipelős” rendszerben engedjük a látogatókat, egyszerre csak a szabályoknak megfelelő mennyiségű érdeklődő tartózkodhat a termekben.
Megértésüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!
 

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS 
November 28., szombat 14.00-18.00

Hagyományos ünnepváró készülődésünk megújult formában igyekszik segíteni az adventi koszorú készítését, az ajtók, ablakok vagy akár az ajándékok díszítését. Az ötletek megvalósításához teret, eszközöket és szakértő segítséget adunk. A gyerekek mézeskalácsot süthetnek.
A koszorúkhoz és díszekhez szükséges kellékek és a mézes alapanyaga a helyszínen kedvezményes áron megvásárolható.

A programot 5 éves kortól ajánljuk

A részvétel díjtalan!
A program támogatója: WEKKA – Wekerlei Kulturális Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó program:
SZERETETTEL– ajándékgyűjtés és csomagolás kispesti rászoruló gyermekek részére
A tavalyi gyűjtés sikerén felbuzdulva most újból közös jótékonykodásra invitáljuk látogatóinkat. Arra biztatunk mindenkit, hogy programunkra hozzon magával egy maximum cipős dobozban is elférő, 2-14 éveseknek szánt ajándékot, ép, jó állapotban lévő mesekönyvet, játékot, melyet majd a kispesti, rászoruló gyermekeknek adunk át. Az ajándékokat együtt csomagoljuk be, miközben újból különféle izgalmas, tradicionális és újszerű csomagolástechnikákat sajátítunk el.

A programon kívül ajándékok gyűjtése nem áll módunkban!

Részletek: wkk.kispest.hu/program/958

Kapcsolódó galériák:
Címkék: adventi készülődés, koszorúkötés, karácsonyi díszek, mézeskalács sütés