Program

EGÉSZSÉGRŐL KÍVÜL-BELÜL: JÓL TARTOTT HÁZTARTÁS


Foglalkozásvezető:

Buschor Judit
Email: judit@naturpolc.hu
Telefonszám: +36 20 997 4750
Bemutatkozás:
Buschor Judit vagyok, immár haladó Theta Healing konzulens, és természetgyógyász- Fitoterapeuta, Dúla. Idáig vezető utam merőben más területről indult, 10 év pénzügyben eltöltött idő áll mögöttem közgazdászként. Úgy döntöttem, hogy szeretném az Életemet azzal és úgy tölteni, ahogy nekem jó, és amit igazán szeretek. A gyógynövényekhez való vonzódás már régóta jelen van az életemben, de csak mostanában tudtam elkötelezni magam e téren. Különböző natúrkozmetikum készítő tanfolyamot tartok- ahol legfőbb célom, hogy segítsek az egészséges, vegyszer mentes testápoló készítmények elkészítésében mindenkinek egyénre szabottan, és természetesen utólag is nagyon szívesen segítek bárkinek ha új receptet szeretne alkotni.

Összes programja


Jelentkezés:Köv. időpont:
2020.11.14., szombat 15:00 - 17:00


Alkalmak:
2020. 11. 14., szombat 15:00 - 17:00

A biztonságos élmények érdekében előadásaink létszámát csökkentettük, valamint a nézőtér berendezésénél a szellősebb elhelyezésre törekszünk. Épp ezért kérjük, minél hamarabb regisztráljon, nehogy lemaradjon az önt érdeklő programról.
További óvintézkedéseinkről itt olvashat.


EGÉSZSÉGRŐL KÍVÜL-BELÜL: JÓL TARTOTT HÁZTARTÁS          
November 14., szombat 15.00-17.00

A vegyszermentes háztartás alapjai. Visszatérés nagyanyáink világába vagy tudatos életmód? Szakértő előadónk segítségével visszakanyarodunk azokhoz a régi, ám jól bevált módszerekhez, amelyek természetes alapanyagok használatával, épp olyan eredményesen tisztítanak és fertőtlenítenek, mint modern társaik. Az előadás alkalmával a résztvevők megtanulhatnak otthoni vegyszermentes tisztítószereket készíteni, önmagunk és környezetünk kímélése érdekében.

Előadó: Buschor Judit természetgyógyász, terapeuta, a Naturpolc egészségtár vezetője, natúrkozmetikai szakértő

Az előadás befogadóképessége korlátozott, így előzetes regisztráció szükséges.

A részvétel díjtalan Kispest Önkormányzatának egészségügyi pályázata jóvoltából!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: környzettudatos, öko mosó- és tisztítószer, házi praktikák, vegyszermentes tisztítószer