FÜRGE-JÓGA-LÁBAK - ISKOLÁS CSOPORT

FÜRGE-JÓGA-LÁBAK - ISKOLÁS CSOPORT

FÜRGE-JÓGA-LÁBAK - ISKOLÁS CSOPORT

6-10 éves gyermekeknek ajánljuk!

Élmény alapú, változatos, varázslatos gyermekjóga foglalkozás a Bettina Fitness iskola szervezésében.
Fókuszban a koncentrációs képesség fejlesztése mellett a feszültségoldás, a kiegyensúlyozottság megteremtése. Az életkornak megfelelő ászanák segítségével gyakoroljuk a figyelem tudatos irányítását, egyensúlyozunk, erősödünk és kompenzáljuk az iskolások ülő életmódjából eredő tartáshibákat, mozgáshiányt. A foglalkozások mesés kerete fejleszti az érzelmi intelligenciát, az óra végi relaxáció pedig elősegíti az érzelemszabályozást, stresszkezelést, fejleszti a kudarctűrő képességet és önbizalmat ad.

A foglalkozást vezeti: Ortutay Veronika, Ambrus Bettina

Részvételi díj: 5 500 Ft/hó (1 hó = 4 alkalom)
A csoport maximális létszáma 15 fő
Jelentkezés és bővebb információ: Ambrus Bettina csoportos fitness instruktor, gyermekfitness és
gyermekjóga oktató, a Bettina Fitness iskola szakmai vezetője | +36 70 547 7074 |bettinaambrus@gmail.com | Facebook oldal: Bettina Fitness

 

 

Részletek
Időpont
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Ambrus Bettina
Email: bettinaambrus@gmail.com
Telefonszám: +36 70 547 7074
Bemutatkozás:
6 és 17 éves korom között versenyszerűen táncoltam modern és show táncot, illetve musicalt, jazz balettet. Mindezek mellett tanultam klasszikus balett és kortárs tánc alapokat, valamint belekóstoltam a latin és sztenderd versenytáncokba is. A kisebb regionális versenyek mellett számos országos és nemzetközi versenyen is részt vettem. Eredményeim közül a legbüszkébb a 2008-as show tánc Európa Bajnokságon, formáció kategóriában elért 2. helyezésre vagyok. A versenyek mellett számtalan kisebb-nagyobb fellépésen vettem részt rengeteg felállásban, így már egész hamar meglehetősen nagy színpadi rutint szereztem. Egyetemi éveim alatt 3 évig egy tánc és fitnesz egyesületben tevékenykedtem edzőként, ezelőtt pedig 2 évig tanítottam egy tánciskolában. 2015- ben az addigi szenvedélyemet, hobbimat és gyakorlati tudásomat hivatalos szakmai alapokra helyeztem és elvégeztem a csoportos fitness instruktori képzést. Ezután 2016-ban megalapítottam a Bettina Fitness iskolát, melyre nagyon büszke vagyok, és melynek azóta Budapesten és Pest megyében összesen majdnem 100 tagja van! Heti szinten csaknem 10 gyermekcsoportnak tartok gyerekfitnesz és tánc tanfolyamot, és további, folyamatos bővülést tervezek. Nagyon boldog vagyok, hogy fiatal korom ellenére már most elmondhatom, hogy imádom a munkámat! Foglalkozásaimon nagy hangsúlyt fektetek a rendszerességre, a helyes technikai kivitelezésre és a prevencióra. Legfőbb célom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni, jó kedvvel jöjjenek az edzésekre, nyomás és stressz nélkül legyenek képesek teljesíteni, fejlődjön az akaraterejük és a kitartásuk, valamint hogy már egészen kis korban beépüljön a heti rutinjukba a rendszeres sport.

Összes programja