Program

SZÜNETEL! HANGTÁL RELAXÁCIÓ (archiválva 2021.06.30.)


Foglalkozásvezető:

Dr. Varga Zita
Email: vargazitajoga@gmail.com
Bemutatkozás:
Foglalkozásomat tekintve gyermekfogorvos vagyok. A fogak gyógyítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre is, ezért rendszeresen tartok prevenciós előadásokat óvodákban és iskolákban. A fogak épségén kívül szívügyemnek tartom a gyerekek és kamaszok testi-, és lelki-egészségét is. Jógaoktatóként szeretném, ha minél több fiatal megtapasztalhatná a jóga számtalan pozitív hatását. Magam is még kamaszként kezdtem ezt a mozgásformát, ami nagyon sokat segített, hogy kiegyensúlyozott serdülő-, majd felnőttkorom legyen. Általa könnyebben kezeltem a konfliktushelyzeteket, az iskolai elvárások okozta stresszhelyzeteket és az önbizalmamat és kitartásomat is erősítette. Meggyőződésem, hogy az egyetemi vizsgaidőszakokat is a rendszeres jógagyakorlásomnak köszönhetően tudtam higgadtan, mégis eredményesen ,,túlélni”. Sokszor kérdezték vizsgatársaim, hogy: ,,Zita, te hogy-hogy nem izgulsz? És miért vagy ilyen kipihent?” Elsőként hatha-jóga oktatóképzésen sajátítottam el az alapokat, majd egy fél éves női-jóga tanfolyamon megismertem a női ciklussal harmóniában történő gyakorlás (és életvitel) módját és jelentőségét. Legutóbb pedig a gyermekjóga világát ismertem meg, amivel egyben feladatomra is leltem. Számos könyvet olvastam a gyermek-lélektan témájában, melyeknek nagy hasznát veszem mind a fogorvosi, mind jógaoktatói munkámban. Mivel magam is gyakorló keresztény vagyok, fontosnak tartom megjegyezni, hogy jógaóráimon semmiféle keleti hitoktatást nem tartok. Szabadidőmben a jógán kívül zongorázom, néptáncolok és olvasok.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 11. 14., szombat 16:30 - 17:30
2020. 12. 12., szombat 16:00 - 17:00

Feltöltődés keleti hangszerekkel 10 éves kortól.

A keleti hangszerek által keltett zene nem csak a fül számára vált ki kellemes érzéseket, hanem jelentős módon hat egészségi állapotunkra is. 
Testünk 60-70% víz, amely kitűnően vezeti a rezgéseket.
A hangtálas relaxáció segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt a szervezetben.

Amire szükség lesz: pokróc, párna, kényelmes öltözet, polifoam (korlátozott számban rendelkezésre áll)
Részvételi díj: felnőtteknek 1 500 Ft, 10-18 éves korig 1 000 Ft

Vezeti: Varga Zita gyermekfogorvos, jóga oktató

A helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció mindenképpen szükséges emailben: vargazitajoga@gmail.com.

Amennyiben jelentkezett, és mégsem tud eljönni, mindenképp jelezze!

Fontos, hogy a résztvevők biztonsága (és nyugodt pihenése) érdekében csak teljesen egészségesen lehet részt venni a relaxáción!
Ha náthás, köhög vagy bármely más tünete van,  kérjük maradjon otthon!
Kérjük a korhatár figyelembe vételét!

Tervezett időpontok: 2020. 11. 14. 16.30-17.30 óráig és 12.12. 16.00-17.00 óráig.Címkék: