Program

PROGRAMJAINK A CSILLAGOKBAN (archiválva 2021.05.05.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2021. 04. 12., hétfő 08:00 - 16:00

CSILLAGLESEN
 

Eredetileg az égen szerettünk volna leselkedni – a kertünkben felállított távcsővel – a tavaszi égbolt csillagjai után, ám helyzetünk új kutakodásra késztetett bennünket. Ezért úgy gondoltuk, megfordítjuk a kémlelés helyét, és a kultúrát helyzetük a csillagok közé.
Szeretettel ajánljuk szubjektív csillagközi táborajánlónkat, melyből kiböngészhető, születése alapján, milyen aktivitás való szünidős gyerekünknek.
Ajánlatuk csupán egy játék, amellyel egy kicsiny mókát szeretnénk csenni a nyár beköszöntének hosszú várakozásába, ám a táboraink, csillagjegytől függetlenül, MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL VÁRNAK!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Kos (III.21-IV.20.)
A Kos az első állatjegy az évben.  Egyenes és bátor, nyíltan szembenéz a nehézségekkel, s igazi (faltörő) kosként megy előre a célja felé, nem véletlen, hogy címerállatként is találkozhatunk vele. Lelkesedése, kezdeményezőképessége és optimizmusa lehetővé teszi, hogy a téli tétlenség után kipróbálja magát megannyi feladatban, megvalósítva szunnyadó kreativitását. Mindezek alapján adja magát a választás, hiszen egy ilyen egyéniségnek a Mesterségünk címere táborban a helye!
 

Bika (IV.21-V.20.)
A Bika csillagjegy képviselői nem kedvelik a magányt, ha nem lengetik előtte a vörös posztót, akkor ők a béke képviselői… Mi ez a zaj? Talán fekete bikapata kopog a patika pepita kövén?! Esetleg lelkes ovisok sietnek felfelé a lépcsőn, hogy részt vegyenek a következő táncórán a Csűrdöngölő táborban?
 

Ikrek (V.21-VI.20.)
Az Ikrek csillagkép alatt született gyerekek a kettősség képviselői. Ezt a jegyet a Merkúr bolygó uralja ezért jellemző rájuk a világ felé való nyitottság, kíváncsiság, a mások megismerésének vágya. Jól kommunikálnak, kiváló a kapcsolatteremtő képességük, és mindig kaphatók egy kis játékra. Jegyük kettőségében rejlik, hogy nem csak egy síkon képesek mozogni. Mi lehetne számukra izgalmasabb tábor, mint a Szín-pad-társak, ahol szerepekbe bújva, vagy szövegíróként, de akár díszlettervezőként is kipróbálhatják magukat.

 

Rák (VI.22-VII.22.)
A Rák csillagjegy szülöttei hangulatemberek, amin nem csodálkozhatunk, hiszen uralkodó égiteste a Hold, amely szintén állandóan változik. Érzelmesek, nagy képzelőerővel megáldottak. Víz elemű jegy, ezért is gondoltuk, hogy e jegy képviselői örömüket lelhetnék a nyáron induló Agyagmanók-papírcsodák táborunkban. A víz nagy segítségére van az agyagozó kezeknek, a rák ollói pedig igen jól jönnek a papírvágásnál.

 

Oroszlán (VII.23-VIII.28.)
Az Oroszlán uralkodója a Nap, igazi tüzes, nyári jegy. Kiváló vezetők születnek ezen csillagjegy alatt, Az Oroszlán céltudatos és kitartó, vágyik a sikerre (azért nem árt kerülni a vele való vitát, hiszen igazi ragadozó). Az erő jelképe, amire szüksége is van annak, aki szeretné kipróbálni a nyáron induló Cirkusz táborunkat.  Ebben a táborban próbára teheti kitartását, ügyességét, a cirkusz világához vonzódó ifjú.

 

Szűz (VIII.24-IX.23)
A Szűz csillagkép képviselőire alapos és rendszerető, elemző hajlama miatt mindig megtalálja a megfelelő utat a célhoz. Szereti hasznossá tenni magát, de ha nem figyel könnyen túlzásba viheti, emiatt sok teher nyomhatja a vállát. Meg kell tanulnia ellazulni. Az Alkotó tánctáborunk pont ideális ahhoz, hogy energiáit levezesse, önbizalmát megnövelje, ügyességét kibontakoztassa.

 

Mérleg (IX.24-X.23.)
Uralkodó bolygója a Vénusz. A mérleg az egyensúly jelképe. Igazi idealista, könnyen barátkozik, megtalálható bennük a művészetek szeretete. Fontos nekik az összhang a környezetükkel, ezért is lelnék kedvüket Cirkusz táborunkban, ahol a tábor hetének összekovácsoló feladataiban igazi csapatra találhat.

 

Skorpió (X.24-XI.22)
A Skorpió csillagjegy szülötteit igazi nagy kérdések foglalkoztatják. Élet és halál körforgásában, igazi egyéniség, aki megtalálja helyét a világban. Tetteit áthatja a szenvedély, megérzései szinte mágikusak. Vonza a titokzatosság, a rejtély. A nyáron induló Bűvész táborunkban megtalálhatja mindazt, ami egyéniségének izgalmat kereső énje kíván.

 

Nyilas (XI.23-XII.21.)
"
A magyarok nyila(sa)itól ments meg Uram minket" - írhatnám, de szerencsére erre semmi szükség. A Nyilas inkább a reményt hordozza magában, tudja, hogy az ősz után előbb utóbb megjön a tavasz. A tűz az eleme. Az uralkodó bolygója a Jupiter. Kifogyhatatlan erő jellemzi fizikai és szellemi állóképességét is. Képes társai fellelkesítésére, könnyedén megtalálhatja az összhangot a természettel, ezért is ajánljuk neki bátran Kalandozó sporttáborunkat

 

Bak (XII.22-I.20.)
A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, eleme a föld. A tények embere, inkább cselekszik, minthogy beszéljen róla. Gyakorlatias, de remek humorérzékkel van megáldva. A bak jegy eredetileg egy mesealaknak volt, a kecskehal. Ez a lény otthonosan érezte magát a vízben, de a hegyekben is. Biztos lábbal állt a talajon, de képes volt elrugaszkodni onnan. Ő az, aki a Kalandozó sporttáborban igazán elemében lehet.

 

Vízöntő (I.21-II.20.)
A Vízöntő csillagkép alatt igazi egyéniségek születnek. Uralkodó bolygója az Uránusz, bátorítja a csillagjegy képviselőit az eredetiségre, sokoldalúságra. De nem árt óvatosnak lenni velük, hiszen néha rettentő makacsok tudnak lenni.
Leggyakrabban korsóval a karjai közt ábrázolják. Vajon honnan szerezte azt a korsót?! Lehet, hogy a saját alkotása? Miért is ne? Hiszen ilyen, s ehhez hasonló műveket formázhatnak gyerekek, a nyáron induló, Korong Matyi újra mesél vagy a Sártekerők nevű, méltán népszerű, fazekas táborainkban.

 

Halak (II.21-III.20.)
A halak uralkodó bolygója a Neptunusz, igazi vízjegy. Kedvesek, játékosak, könnyen barátkoznak, ám néha megtévesztőek. Ugyanúgy, ahogy a víz, ők is többféle formában tudnak megjelenni, hol csendesen, békésen, hol pedig zúgva, viharosan. Ahogyan a keleti filozófia Yinje és Yangja, vagy mint a sakk fekete és fehér bábui. Ezért ajánljuk e jegynek az elmélyülés csatájának színhelyét, a Sakk táborunkat.

 

 Címkék:

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

TÁBORSOROLÓ 2021.

2021. Nyári táboraink ajánlója.
részletek...