Program

ALKOTÓ TÁNC-ÉS FITNESZTÁBOR I. (2021) (archiválva 2021.07.06.)


Foglalkozásvezető:

Ambrus Bettina
Email: bettinaambrus@gmail.com
Telefonszám: +36 70 547 7074
Bemutatkozás:
6 és 17 éves korom között versenyszerűen táncoltam modern és show táncot, illetve musicalt, jazz balettet. Mindezek mellett tanultam klasszikus balett és kortárs tánc alapokat, valamint belekóstoltam a latin és sztenderd versenytáncokba is. A kisebb regionális versenyek mellett számos országos és nemzetközi versenyen is részt vettem. Eredményeim közül a legbüszkébb a 2008-as show tánc Európa Bajnokságon, formáció kategóriában elért 2. helyezésre vagyok. A versenyek mellett számtalan kisebb-nagyobb fellépésen vettem részt rengeteg felállásban, így már egész hamar meglehetősen nagy színpadi rutint szereztem. Egyetemi éveim alatt 3 évig egy tánc és fitnesz egyesületben tevékenykedtem edzőként, ezelőtt pedig 2 évig tanítottam egy tánciskolában. 2015- ben az addigi szenvedélyemet, hobbimat és gyakorlati tudásomat hivatalos szakmai alapokra helyeztem és elvégeztem a csoportos fitness instruktori képzést. Ezután 2016-ban megalapítottam a Bettina Fitness iskolát, melyre nagyon büszke vagyok, és melynek azóta Budapesten és Pest megyében összesen majdnem 100 tagja van! Heti szinten csaknem 10 gyermekcsoportnak tartok gyerekfitnesz és tánc tanfolyamot, és további, folyamatos bővülést tervezek. Nagyon boldog vagyok, hogy fiatal korom ellenére már most elmondhatom, hogy imádom a munkámat! Foglalkozásaimon nagy hangsúlyt fektetek a rendszerességre, a helyes technikai kivitelezésre és a prevencióra. Legfőbb célom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni, jó kedvvel jöjjenek az edzésekre, nyomás és stressz nélkül legyenek képesek teljesíteni, fejlődjön az akaraterejük és a kitartásuk, valamint hogy már egészen kis korban beépüljön a heti rutinjukba a rendszeres sport.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2021. 06. 21. és 2021. 06. 25. között:
Hétfőn
09:00 - 16:00
Kedden
09:00 - 16:00
Szerdán
09:00 - 16:00
Csütörtökön
09:00 - 16:00
Pénteken
09:00 - 16:00


Kedves Látogatóink!

Köszönjük a kiemelt érdeklődést, a tábor létszáma megtelt!

 

ALKOTÓ TÁNC- ÉS FITNESZ TÁBOR
Június 21-25.

Korosztály: 6-10 éveseknek

Kreatív sporttábor sok tánccal, fitnesszel és tornával, valamint izgalmas programokkal a Bettina Fitness iskola szervezésében.
Amire számíthatsz: sokféle mozgás - naponta többször, zene, tánctanulás, fitnesz és torna alapok elsajátítása és továbbfejlesztése, interaktív játékok, és persze jó hangulat. Pihenésként pedig különböző kreatív feladatok, rajzolás, alkotás, kézműves ügyeskedés. 

A részvételi díj: 28 000 Ft/fő (háromszori étkezéssel)
Táborvezető: Ambrus Bettina fitness instruktor, gyermekfitness és gyermekjóga oktató


A jelentkezés és befizetés, valamint bővebb információ a táborvezetőnél: bettinaambrus@gmail.com | 06 70 547 7074

Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: fotós, adatvédelmi és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatokat. Ezek nélkül nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.

A nyilatkozatok innen letölthetők: 

Tábori szülői nyilatkozat

Egészségügyi nyilatkozat

Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: nyári tábor, tánc