Olvasósarok

Óriás társas a napközis táborban


A Tengerecki Alapítvány jóvoltából 2016. július 26-án a társasjátéké volt a főszerep a napközis táborban, a Vass Lajos Általános Iskola udvarán.A lehetőséget a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár pályáztai úton nyerte el az alapítványtól.

Az ügyességi és kreativitást fejlesztő társasjáték 4 nagy elemét az udvaron állítottuk fel, a gyerekek maguk voltak a bábuk. A négy társasjáték moderálását a tábor pedagógusai végezték. Az időjárás szerencsére a kedvünkben járt, nem esett és nem volt kánikula sem. A reggelizés után csapatokra osztottuk a gyerekeket, és a tábor pedagógusainak vezetésével elindultak a játékok. Azt tapasztaltuk, hogy korosztálytól függetlenül vonzotta a diákokat az óriás társas játék, mivel látványos, izgalmas és számukra szokatlan volt. A pedagógusok is hamar feltalálták magukat, elsajátították a szabályokat, és sikeresen vezették le a játékokat. Vetésforgóban minden gyerek ki tudta próbálni a négy táblát, és dél körül már mindenki kellően elfáradt. 

A játékot ezen a héten több mint 120 gyerek próbálhatta ki. A napközis táborban ezekben a hétekben is számos más, érdekes program várta még a gyerekeket: tűzoltósági bemutató, kirándulás Nőtincsre, rendőr nap, kisvonatozás a Merzse-mocsárhoz, batikolás, múzeumlátogatás a Műszaki Múzeum Tudománytárába.

Kapcsolódó galéria (Napközis tábor):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!

Kapcsolódó galéria (Óriás társas a napközis táborban):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!Címkék: napközis, tábor
2016.08.08.

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

Napközis tábor (archiválva 2016.10.18.)

9 hetes kerületi napközis tábor a Vass L. Ált. Isk.ban.
részletek...

Kispesti Kóficok Kerületi Napközis Tábor (archiválva 2018.08.27.)

Napközis tábor a Kispesti Eötvös József Általános Iskolában.
részletek...