Üzenet tőlünk

Üzenet tőlünk

Kedves Ismerősünk!

Reméljük üzenetünk jó egészségben talál téged!

Úgy éreztük, eljött az idő, hogy egy üdvözlő levéllel beszámoljunk arról, hogy mi minden történt velünk, mióta nem találkozhattunk. Bár az ajtóink zárva vannak, mégis rengeteg minden.
De kezdjük csak szépen sorjában. Az év eleje a KMO-val történt összevonásunk apró-cseprő dolgai körül forgott. Bizony nem is olyan egyszerű két intézményt összetársítani, mert bár a feladataink ugyanazok, mégis más-más módon működtünk idáig. Miután összehangoltuk a működésünket, gondolatainkat, elképzeléseinket is közös képpé igyekeztünk alakítani, hogy különböző színekkel, formákkal, perspektívákkal mégis harmonikus egységben tudjunk majd hozzájárulni Kispest kulturális életéhez.
Mindeközben vártunk, és várunk, hogy mikor nyithatunk. Vártunk, de nem tétlenséggel, bosszankodással, hanem gondoskodó, építő, szépítő szándékkal. Ennek egyik megnyilvánulása, a kis közösségi kertünk tervezése, ültetése, ápolása. A névválasztásra érkező szavazatok alapján úgy vettünk észre, hogy a Wekertem valódi közös élményünkké növekszik. De van ám még ötletünk, hogyan legyen csinosabb, wekerlésebb a házunk, de ezeket még fedje egy kis izgalmas titkolózás...
A húsvéti előkészülethez tojásírás videóval, és olyan kerületi férfiakkal készültünk, akik szívesen megosztották velünk kedves locsolkodós élményeiket és versüket, hogy bár virtuálisan, de mégse hagyják elhervadni a környék lányait, asszonyait.
Akinek a szeme éhes lenne, a lelke pedig gondtalan vidékre kalandozna, az még május 28-ig megtekintheti webgalériás kiállításunkat a Kuflikupac és vidékéről.
Apropó furcsa lények, lehet velünk együtt fűfejet ültetni, és aki nem rest, az frizurabemutatóra is küldheti hajas kedvencét.
Elérkeztünk a nyárra való készülődéshez, tervezéshez, elindítottuk a kerületi napközis, és házi táboraink szervezését, hogy kész alternatívákkal szolgálhassunk a gyerekek szünidejének szülők számára megnyugtató, az ifjak számára pedig élményekkel teli eltöltéséhez – nemsokára weblapunkon elérhetővé válnak a részletek.
Aztán nagyon szeretnénk májusfát állítani, köszönteni a tavaszt, szerelmet, életet, dalolva, mesélve, és tele reménnyel.
És lesz új honlapunk! Készül és szépül, sok újdonsággal, megújuló arculattal. Nagyon izgulunk, milyenné alakul, és hogy fog tetszeni!
Addig is a facebook oldalunkon küldjük a friss beszámolókat Wekertemről, mindennapokról, újdonságokról, a kíváncsiaknak csillagjegyük szerinti ajánlót készítünk, valamint a divat színterére is kimerészkedünk majd.
 

A mihamarabbi találkozás reményében üdvözlettel:

a WK csapata