SZERETETTEL 2021. - az ajándékok átadása

SZERETETTEL 2021. - az ajándékok átadása

SZERETETTEL - ajándékátadás

Már hagyományként ismét advent első hétvégéjén zajlott a Szeretettel – ajándékgyűjtő és csomagoló program a KMO Művelődési Központ és Könyvtár Wekerlei Kultúrház tagintézményében. Arra kérték a programra érkező látogatókat, hogy erre a délutánra mindenki hozzon magával egy akár cipős dobozban is elférő, 2-14 éves gyereknek szánt ajándékot. A rendezvényre folyamatosan érkeztek az ép, új vagy újszerű, jó állapotban lévő mesekönyvek, játékok, színezők. Az ajándékcsomagok a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum segítségével jutnak el a kispesti gyerekekhez.

Az adventi időszakban gyakorta találkozunk adománygyűjtésekkel, ajándékos cipős doboz akciókkal, de ezen a délutánon nem csak erről volt szó. Az együtt tevékenykedés, ajándékok válogatása, csomagolása valóságos közösségi élményt nyújtott a rendezvényre érkezőknek. Tradicionális és modern, újszerű csomagolástechnikákkal ismerkedhettek meg, közösen találhatták ki, hogy melyik csomagra milyen különleges dísz, felirat kerüljön és együtt örülhettek a közös sikernek.

Ez alkalommal 34 szeretettel és különös gondoskodással becsomagolt ajándék készült el.
A csomagokat december 8-án adták át a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum munkatársainak, ahonnan hamarosan eljutnak majd kisgazdáikhoz.

Forrás: Kispest Magazin

Címkék: jótékonykodás, ajándékgyűjtés, kispest ajándékgyűjtés, ajándékozás