Pályázatok

Az izlandi manók titkos élete (archiválva 2020.03.05.)


Az izlandi manók titkos élete

Gyermekrajz-pályázat 6-14 éveseknek.

Az izlandiak hisznek a manók létezésében! Látni ugyan csak igen ritkán látják őket – akkor sem hisznek a szemüknek – de a manók ott vannak mindenhol, teszik a mindennapi dolgukat, mint bárki más, és vigyáznak az emberekre. Épp ezért nem csoda, hogy az izlandiak képesek voltak egy autóutat is máshova építeni, meg ne zavarják a manók életét. Mert a békés együttélés a záloga az emberek és manók boldogságának. 
Pályázatunk kapcsán arra vagyunk kíváncsiak, ki hogyan képzeli el az izlandi manók titkos életét. A legjobban sikerült pályaművek alkotóit megjutalmazzuk, műveiket kiállítjuk. 

A pályázat nyerteseit kiértesítjük az eredményről.

Korosztály: I. kategória: 6-9 évesek 
                    II. kategória: 10-14 évesek
Formai követelmény: A/3 vagy A/4-es méretben, szabadon választott technikával
Beküldési határidő: 2019. október 21.

Az elkészült alkotás hátoldalán olvashatóan kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, a mű címét és a szülő vagy pedagógus elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám)! 

A díjátadóra és a kiállítás megnyitójára november 23-án, az Izgalmas Izland című rendezvényünkön kerül sor a Wekerlei Kultúrházban. A kiállítás után a rajzok átvehetők 2019. december 9. és 2020. január 20. között. További megőrzésükre nincsen lehetőségünk!

Támogató: Skandináv Ház Alapítvány, WEKKA – Wekerlei Kulturális Közhasznú Alapítvány
 

Nyertesek
I. Kategória (6-9 évesek):

1.     Erdélyi Dorottya

2.     Bognár Panna

3.     Janicsek Léna

Zsűri különdíja: Folk Veronika
 

II. Kategória (10-14 évesek):

1.     Zólyomi Gáspár Sámuel

2.     Baráth Anikó Beatrix

3.     Sziklai Dóra

WKK különdíjasok: Szász Panna, Molnár ÁbrahámCímkék: Izland, izlandi manók, északi manók, gyermekrajzok, gyermekrajz-pályázat
2019.07.16.