LIBBENTŐ Babatáncház

LIBBENTŐ Babatáncház

LIBBENTŐ Babatáncház
2021. 12. 11.,szombat  16:30 - 17:30

Babatáncház magyar népi csujogatókkal 0-3 éves gyermekeknek, testvéreiknek és szüleiknek.

A Libbentő Babatáncház egyedi innováció a koragyermekkori zenei nevelés folyamatában. A táncházakon archaikus moldvai-csángó körtáncokat táncolunk a résztvevő szülőkkel és gyermekeikkel. A táncolás során énekelünk, csujogatunk, miközben a hordozóban, ölben nyugvó kisbabák magukba szívják közös magyar hagyományunkat, dalkincsünket. Az alkalmakon szülő és gyermek kapcsolata elmélyül, kiteljesedik, szülő és gyermeke együtt éli meg a közös éneklés, mozgás katartikus élményét.

A táncházra kényelmes ruházatban, cipőben, illetve igény szerint hordozóval érdemes részt venni.

A táncház minimum 10 fő jelentkezése és jegyvásárlása esetén kerül megrendezésre. 

Belépődíj elővételben: 1000 Ft/fő

Belépődíj a helyszínen: 1500 Ft/fő

A kisbabák és testvéreik a vendégeim!

Jelentkezés, jegyvásárlás  és bővebb információ: Bede Fanni Anna | gfannianna@gmail.com | 06 20 973 1743
Átutalással történő fizetési igényüket, kérem, a wekerlei@zenepagony.hu email címen előre jelezzék! További információ a www.zenepagony.hu oldalon!
 

 

Részletek
Időpont
2021. 12. 11., szombat 16:30 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Bede Fanni Anna
Email: wekerlei@zenepagony.hu
Telefonszám: +36 20 973 1743
Bemutatkozás:
Zenész családban nőttem fel, édesapám csellóművész, édesanyám zeneterapeuta. A zene természetes kifejező eszköz, és mindig természetes közeg volt számomra. A zene mellett négyéves koromtól kezdve ritmikus gimnasztikáztam, balettoztam, néptáncoltam. Mindemellett kisgyermekkoromtól kezdve zenésznek tanultam. 2012-ben végeztem a Bartók Konzervatórium klasszikus fuvola szakirányán. Ezt követően a váci Óvónőképzőben folytattam tanulmányaimat. Gyermekeim születése során lehetőségem tovább tanulni az ELTE PPK Neveléstudomány MA szakán, ahol 2021. júniusában végeztem. Szakdolgozatom címe „Zenei képességek fejlesztésének szerepe és lehetőségei a születéstől az óvodáskor végéig” .

Összes programja