AKROBATIKUS LÁTVÁNYTÁNC, SHOWTÁNC

AKROBATIKUS LÁTVÁNYTÁNC, SHOWTÁNC


AKROBATIKUS LÁTVÁNYTÁNC, SHOWTÁNC

Az órákon a gyerekeknek lehetőségük van megismerkedni az akrobatika alapjaival, a későbbiek során pedig elsajátítani nehezebb elemeket is (pl.: arábel, flikk...stb), melyeket egy-egy showtánc koreográfiába beépítve, különböző karakterek bőrébe bújva adhatnak majd elő. A foglalkozások szerves részét képezi többek között az erősítés és a nyújtás is. A versenykész koreográfiákkal a tanítványok számos hazai és nemzetközi bajnokságon vehetnek részt az egyesület színeiben.


Az első óra ingyenes!

Korosztály: 
5 éves kortól

Időpont: minden héten pénteken 16.30-18.00
Csoportbontás:
16.30-18.00 gyerek és junior csoport
 

Részvételi díj: gyerek és junior csoport 8 500 Ft/heti 1 alkalom, versenyzők 17 500 Ft /heti 2 alkalom havonta

Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőknél: Zsludov-Zoltán Dóra és Zsludov-Zoltán Eszter többszörös showtánc világ- és európa-bajnokok, végzett színházi táncosok | +36/20 809 9976 | persisdancetse@gmail.com

 

 

Részletek
Időpont
2023. 08. 01. és 2024. 06. 21. között hetente:
Péntek 16:30 - 18:00
Legközelebbi alkalom
2023.10.06., péntek 16:30 - 18:00
Foglalkozásvezető

Zsludov-Zoltán Dóra és Zoltán Eszter
Email: persisdancetse@gmail.com
Telefonszám: +36/20 809 9976
Bemutatkozás:
Kiskorunk óta életünk szerves része a tánc. A Tiringer Mozgásművészeti Sportegyesület tagjaiként számos nemzetközi és hazai sikert értünk el. Többek között 3 egymást követő évben is sikerült európa bajnoki címet szereznünk a németországi rendezésű IIG Európa Bajnokságon. 2012-től a VonZArt Táncegyüttes tagjaiként szereztünk bajnoki címeket hazai rendezésű világ- és európa-bajnokságokon. 2015-óta tanítunk aktrobatikát és showtáncot összeszokott párosként. Már a közös munka első évében bajnoki címet szereztünk az általunk készített koreográfiával a Magyar Látványtánc Sportszövetség által szervezett Európa-bajnokságon. 2018 évében elvégeztük a Budapest Táncművészeti Studió színházi táncos képzését, ahol magas szinten elsajátíthattuk többek között az alábbi műfajokat: balett, néptánc, modern tánc, indiai tánc, színpadi tánc és latin táncok. Ez idő alatt számos külföldi és hazai fellépésünk volt, a tejlesség igénye nélkül az alábbi rendezvényeken: Mága Zoltán turné, Footloose turné (Svájc, Németország), Oszvald Marika operett show, jótékonysági előadások (Stefánia Palota), Hilton Hotel Budapest ...stb. Több mint 6 éve foglalkozunk gyerekekkel, kezdő szinttől haladóig. Nagyon szeretünk tanítani, legfőbb célunk átadni a tudásunkat és tapasztalatainkat a gyerekeknek.

Összes programja