BABUSGATÓ TIPEGŐ TORNA

BABUSGATÓ TIPEGŐ TORNA

A Babusgató tipegő torna márciustól folytatódik!

BABUSGATÓ TIPEGŐ TORNA 
Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás

Ajánlott korosztály: akár 12 hónapos kortól 3 éves korig - már járni tudó gyermekek számára

Játékos mozgásfejlesztő foglalkozás már járni tudó gyermekek számára. Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és egyensúly helyes alakítása. A mozgásos játékok támogatják az érzékelés és észlelés fejlődését, a térbeli tájékozódást, segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, fejlesztik a ritmusérzéket és a motoros kreativitást. A mozgást kísérő dalok és mondókák a kommunikáció és anyanyelvi készségek bővítését mozdítják elő.

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.

A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetünk a helyes mozgásfejlődés ösztönzésén kívül, az anya-gyermek személyes kapcsolatra is, így azalatt, amíg tornázunk, mondókázunk és énekelünk, észrevétlenül fejlődik a gyermekek szocializációs készsége és szülőhöz való kötődése is.

Foglalkozások időpontja: Szerda 15:45-16:30
Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 6 500 Ft, 8 alkalmas bérlet: 11 000 Ft 
(A bérlet bármelyik helyszínen felhasználható a Babusgató Foglalkozásokra és 6 hétig érvényes!)

Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:  Kiss Ildikó - Babusgató mozgásfejlesztő | babusgatofoglalkozas@gmail.com | +36 20/ 490 3004 | https://www.facebook.com/babusgato/

Részletek
Időpont
2021. 09. 08. és 2022. 04. 13. között hetente:
Szerda 15:45 - 16:30
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Kiss Ildikó
Email: babusgatofoglalkozas@gmail.com
Telefonszám: +36 20/ 490 3004
Bemutatkozás:
Kiss Ildikó, mozgásfejlesztő pedagógus vagyok, a Babusgató Foglalkozások megálmodója. A Babusgató Foglalkozások mára már több korosztályt segítő, de minden tekintetben a szülőknek szóló, elsősorban mozgásfejlődést támogató tornák, amelyek az elmúlt évek során kiegészültek a Babusgató Babamasszázs, illetve a Babusgató Elsősegély tanfolyam sorozattal is. A Babusgató Tornák olyan, az idegrendszer fejlődésére ható aktív mozgásos foglalkozások, amelyeken a szülőkkel együtt tanítjuk meg a gyermekeknek a helyes mozgásokat. Így mind a Babatornán, mind pedig a Tipegő tornán tanultakat otthon közösen tudja gyakorolni az egész család. A tornák normál fejlődési ütemű babáknak és szüleiknek szólnak, de kisebb mozgásfejlődési eltéréseket is tudunk a szülőkkel együtt korrigálni, illetve alapvető cél az, hogy ezeket az eltéréseket felismerjük és akár további szakemberek bevonásával segítsük a gyermek fejlődését. Fontos, hogy a szülő tudja mi és mikor történik a gyermekével és hogyan tudja őt segíteni.

Összes programja