NŐI JÓGA

NŐI JÓGA

NŐI JÓGA

Időpont:
 hétfőnként 19.45-20.45

A nőijóga órák célja könnyen elsajátítható, áramló mozdulatok és légzőgyakorlatok segítségével gondolataink lecsendesítése, figyelmünk befelé fordítása és egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapot elérése. Tapasztaltan jó hatással van a - sajnos egyre fiatalabb korban jelentkező - nőgyógyászati betegségekre, illetve ezek megelőzésének is kiváló módszere.
Mindemellett harmonizálja a hormonrendszert és oldja az izmainkban tárolt stresszt, melynek köszönhetően a menstruációt és a klimaxot is fájdalommentesen, kellemetlen tünetek nélkül élhetjük meg

A női ciklussal (illetve klimax után a Hold fázisaival) összehangolt jógagyakorlás és életmód rengeteg életörömöt és kreativitást szabadít fel, mivel segít visszatalálni a mindennapos rohanás és agyalás miatt háttérbe szorult intuitív női bölcsességünkhöz.

Az órákon kiemelt figyelmet kap a medence és a csípő területének nyújtása és erősítése, elsajátítjuk a gátizomtornát és hangtálakkal kísért relaxációval zárjuk a gyakorlást. Ráadásul egy támogató, női körben igazán felszabadító érzés egy-egy órára csak magunkra figyelni!

Korhatár nélkül mindenkit szeretettel várnak, legyen akár középiskolás, akár nyugdíjas korú!

Részvételi díj: 1 500 Ft/alkalom vagy 5 000 Ft/ 4 alkalom

Jelentkezés és bővebb információ:
Zámbó-Farkas Ildikó | wekerlejoga@gmail.com | www.szeretetmezo.hu

https://www.facebook.com/szeretetmezo
https://www.instagram.com/szeretetmezo/ 

 

Részletek
Időpont
2023. 09. 04. és 2023. 11. 27. között hetente:
Hétfő 19:45 - 20:45
Elmaradó alkalmak:
2023. 09. 25., hétfő 19:45 - 20:45
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Zámbó-Farkas Ildikó
Email: wekerlejoga@gmail.com
Telefonszám: +36 30 999 7433
Bemutatkozás:
Természetgyógyászati tanulmányaimat több, mint 20 éve kezdtem el. Kineziológia volt az az irány, ami megfogott, abban is az, hogy az energiarendszerünk milyen szépen érzékelhető, és mutatja azt, ha diszharmónia van az életünkben. Később szélesítettem tudásomat Bach virágeszenciák tanulmányozásával is. Közben megszülettek gyermekeim és azt éreztem, hogy egyre nagyobb szükségem van arra, hogy feltöltődjek, relaxáljak, visszataláljak a hétköznapok feladatai mellett a lelkemhez, középpontomhoz. Így találkoztam a jógával, és 2014-ben Tradicionális Jógaoktató lettem. Tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének is. Gyermekjóga, kismamajóga, babás-mamás, női jóga irányokkal is mélyítettem kapcsolatomat a jógával. Ezeken a foglalkozásokon is a legfőbb célom, hogy aki eljön életerővel feltöltődve induljon haza az órák végén. A női jógafoglalkozásokon kapcsolódunk a természet körforgásához, a hold változásához, hogy ezeket a ciklusokat a saját életünkben is érzékelni tudjuk. Csípőnyitó, női szerveket harmonizáló gyakorlatokkal segítjük ezt a folyamatot és minden alkalommal hangfürdővel egybekötött relaxációval zárjuk az együttlétet.

Összes programja