RUTKAI BORI BANDA KONCERT

RUTKAI BORI BANDA KONCERT

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a rendezvényeink előtt tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről oldalunkon!

Kedves Érdeklődőnk! A koncertre már csak a helyszínen, korlátozott számban lehet jegyet vásárolni!

 

RUTKAI BORI BANDA KONCERT
2022. január 29., szombat 16.30 - 17.30

Ha van farsang farka, akkor ez legyen a füle! Minden farsangolni vágyó apróságot és nagyságot szeretettel várunk a Rutkai Bori Banda fergeteges koncertjére, ahol égen földön áll majd a bál!
 

Rutkai Bori Banda: Égen földön áll a bál!

Ahol talpalávalót a Fonogram díjas Rutkai Bori Banda szolgáltatja. 

A zenekar a legtáncosabb dalaival készül a wekerlei mulatságra.
Ha szeretnétek ötletet meríteni a jelmezkészítéshez a Rutkai Bori Banda mesekönyveiben és lemezein is találtok számos érdekes lényt. Űrdöngölők, sárkányjárgányok, pizsamátor kalózok, Béla bácsik, békalepkék, jóboszik, csudabogarak és még sokan mások népesítik be a "Boriverzumot".
Várjuk sok szeretettel a színes maskarásokat, akár az űrből, a dzsungelből, vagy az Óperenciás tengeren túlról.
Bori színpompás horgolt bábjaival eleveníti meg a mesedalokat és táncoltatja meg a kedves közönséget. A szülőket, nagyszülőket is várjuk a táncparkettre, hiszen a zenekar "felnőttbarát" muzsikája az egész családnak szól! 

 

A zenekar eddig megjelent öt, CD-s mesekönyvének dalai, valamint videoklipjei bőven kínálnak ötleteket a furfangos maskarák elkészítéséhez. De bármilyen más mesealakok megjelenésére is örömmel számítunk. Hallgassatok bele a dalaikba, és merítsetek ihletet a jelmezeitekhez! Várunk titeket egy színes, bulis, táncolós farsangra!

https://www.youtube.com/results?search_query=rutkai+bori+banda

 

Belépő: 1800 Ft/fő
Jegyvásárlás már elérhető a jegy.hu IDE kattintva

Bővebb információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Címkék: Rutkai Bori, Rutkai Bori banda, Rutkai Bori koncert, farsang, farsangi gyerekprogram, Wekerlei Kultúrház, Wekerletelep
Részletek
Időpont
2022. 01. 29., szombat 16:30 - 17:30
Legközelebbi alkalom
-