MAGASRA REPÜLNI

MAGASRA REPÜLNI

MAGASRA REPÜLNI
Tanácsadások minden hétköznap 9.00-15.00 és 17.30-18.30 között előzetes időpontegyeztetés alapján

Életviteli és párkapcsolati coaching és házassági tanácsadás (nem csak) kisgyerekes szülőknek

Egy gyermek érkezése mindig nagy fordulat egy pár és az egyén életében. A reklámok azt sugallják, hogy csupa habos-babos boldogság az egész, viszont aki belecsöppen, rögtön látja, mekkora munka is.
Hiszen tele vagyunk bizonytalansággal az új jövevény gondozását illetően, hirtelen az egész napunkat a gondoskodás teszi ki. Minden megváltozik, átalakul. Hol vagyunk az egészben mi? A nő, a férfi. És hol van a párkapcsolat?

Amiben tudlak támogatni:

Önismeret, önbizalomerősítés
Döntéshelyzetek
Párkeresési és párkapcsolati nehézségek
Családi konfliktusok
Kommunikációs elakadások
Veszteségek feldolgozása
Válás utáni talpraállás
Szerepegyensúly megteremtése
Időgazdálkodási problémák
Leküzdeni a másoknak való megfelelést (nemet mondás, meghúzni a saját határokat)
Karriertanácsadás

Pároknak:
Eltávolodás esetén
Romboló veszekedések feloldása
Békés válás
Kommunikáció hangolása
Hűtlenség esetén a bizalom helyreállítása
Szükségletek képviselete
Speciális helyzetek (nem szervi eredetű szexuális életet érintő nehézségek, valódi intimitás megteremtése, nagyszülőkkel, anyóssal-apóssal kapcsolatos konfliktus, pénzügyi viták)

Részvételi díj: 15.000 Ft/első alkalom (60-90 perc), a továbbiakban megbeszélés alapján
Március 15-ig új érkezőknek egy alkalmas évelőkészítő coaching 20.000 Ft/120 perc

Jelentkezés és bővebb információ: Palkovics Beáta életviteli, párkapcsolati coach és tanácsadó | +36 20 367 0483 | palkovics.bea@gmail.com | Facebook: Magasra repülni-Palkovics Beáta

 

Részletek
Időpont
2022. 01. 12. és 2022. 05. 31. között hetente:
Hétfő 17:30 - 18:30
Szerda 10:30 - 11:30
Elmaradó alkalmak:
2022. 04. 18., hétfő 17:30 - 18:30
Legközelebbi alkalom
2022.05.30., hétfő 17:30 - 18:30
Foglalkozásvezető

Palkovics Beáta
Email: palkovics.bea@gmail.com
Telefonszám: +36 20 203670483
Bemutatkozás:
Palkovics Beáta vagyok, önismereti és párkapcsolati coach és házassági tanácsadó. Küldetésem, hogy friss szülőket kísérjek az úton, mely során egyénileg és párként is megtalálják a helyüket a számukra gyökeresen megváltozott világban. Anya, társ, gyermek, testvér, meny és sógornő a családomban betöltött szerepeimet végtelenül sokáig tudnám sorolni. Kamaszkorom óta áll érdeklődésem középpontjában az emberi lélek és a tudatosság kapcsolata. Pedagógia-pszichológia szakos középiskolában végeztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem bölcsész diplomát. 2018 óta foglalkozom coachinggal, végzettségemet 2020 nyarán szereztem, és azóta is folyamatosan képzem magam. Gyerekkorom óta mindenben a legjobb akartam lenni, később egy mentőautóban végződő pánikroham után döntöttem el, hogy komolyan foglalkozom önismerettel. Tízéves saját terápiás tapasztalattal rendelkezem, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki felelősen lépjen segítő pályára. Évek tapasztalatával a hátam mögött mély meggyőződéssel mondom, hogy aki elköteleződik a módszer iránt, közelebb kerül a céljaihoz, megvalósítja azokat, és magabiztosabb lesz élete minden területen. Saját életemben a család a legfontosabb. Tapasztalatból tudom, hogy az az ember, akinek otthon rendben van az élete, szárnyakat kap, ily módon, ha itt van elakadásunk, az létünk valamennyi színterére kihat. Vallom, hogy csak mi adhatunk szárnyat magunknak és gyerekeinknek. Én itt vagyok, és támogatlak téged. Várlak szeretettel!

Összes programja