ÖNISMERETI COACHING

ÖNISMERETI COACHING


MAGASRA REPÜLNI - ÖNISMERETI COACHING

Az önismeret segít abban, hogy jobb döntéshozók legyünk, fejleszti az önbizalmunkat, és általa tudatosabban alakíthatjuk az életünket. Jobb és boldogabb emberekként élhetünk tovább. Ebben tudom támogatni a hozzám fordulókat.
 

Időpont: előzetes egyeztetés alapján

Részvételi díj: 15 000 Ft/első alkalom (60 perc), a továbbiakban megbeszélés alapján
Jelentkezés és bővebb információ: Palkovics Beáta életviteli, párkapcsolati coach és tanácsadó | +36 20 367 0483 | bea@magasrarepulni.hu | https://magasrarepulni.hu/ | Facebook: Magasra repülni-Palkovics Beáta

 

Részletek
Időpont
2022. 09. 07. és 2023. 05. 31. között hetente:
Szerda 09:00 - 11:00
Elmaradó alkalmak:
2023. 03. 15., szerda 09:00 - 11:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Palkovics Beáta
Email: palkovics.bea@gmail.com
Telefonszám: +36 20 203670483
Bemutatkozás:
Palkovics Beáta vagyok, önismereti és párkapcsolati coach és házassági tanácsadó. Küldetésem, hogy friss szülőket kísérjek az úton, mely során egyénileg és párként is megtalálják a helyüket a számukra gyökeresen megváltozott világban. Anya, társ, gyermek, testvér, meny és sógornő a családomban betöltött szerepeimet végtelenül sokáig tudnám sorolni. Kamaszkorom óta áll érdeklődésem középpontjában az emberi lélek és a tudatosság kapcsolata. Pedagógia-pszichológia szakos középiskolában végeztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem bölcsész diplomát. 2018 óta foglalkozom coachinggal, végzettségemet 2020 nyarán szereztem, és azóta is folyamatosan képzem magam. Gyerekkorom óta mindenben a legjobb akartam lenni, később egy mentőautóban végződő pánikroham után döntöttem el, hogy komolyan foglalkozom önismerettel. Tízéves saját terápiás tapasztalattal rendelkezem, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki felelősen lépjen segítő pályára. Évek tapasztalatával a hátam mögött mély meggyőződéssel mondom, hogy aki elköteleződik a módszer iránt, közelebb kerül a céljaihoz, megvalósítja azokat, és magabiztosabb lesz élete minden területen. Saját életemben a család a legfontosabb. Tapasztalatból tudom, hogy az az ember, akinek otthon rendben van az élete, szárnyakat kap, ily módon, ha itt van elakadásunk, az létünk valamennyi színterére kihat. Vallom, hogy csak mi adhatunk szárnyat magunknak és gyerekeinknek. Én itt vagyok, és támogatlak téged. Várlak szeretettel!

Összes programja