BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS OKTATÁS

BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS OKTATÁS

BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS OKTATÁS
4 alkalmas kisbabás oktatás

Megtanulod megnyugtatni, segíteni tudsz, ha fáj a hasa, és ha nyűgös. Könnyebben fog elaludni, gyorsabban fejlődik, tanul. Jobban
megismeritek egymást. Megtanulod a helyes átmozgató tornáztatást.
A babamasszázs egy tanulási folyamat, amit közösen él át a baba és a szülő. A kisbabák számára az érintés nagyon intenzív inger, ezért fokozatosan szoktatjuk hozzá őket.

Foglalkozások menete:
1. Babamasszázs alapok (szabályok, hatásai, előkészületek, olajok, alapmasszázs - szoktatás)
2. Láb- és talpmasszázs, pocakmasszázs
3. Pocakfájást megelőző torna (hasfájás, puffadás, székrekedés ellen), kar és mellkas masszírozása
4. Hát masszírozása, arcmasszázs, mozgáskoordinációs gyakorlatok (Hogyan segíthetjük a babák mozgásfejlődését?)
+ növekvő gyermek masszázsa

A foglalkozások egymásra épülnek, de ha bármelyik kimaradna, egy pótórát biztosítok számodra, ahol személyre szabottan felzárkózhatsz. Igény szerint további gyakorló órákra jelentkezhetsz – előre egyeztetett időpontokban.
Gyakorolunk a picin is, de ha neki nincs kedve vagy kimerül, esetleg menet közben még fárasztónak érzi - hirtelen sok lehet az inger számára -, akkor játékbabákon folytatjuk a tanulást. Kapsz segédleteket nyomtatott formában, hogy bármikor előkaphasd, illetve kipróbálhatod a különböző - szigorúan illóolaj mentes, 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi olajokat is.
Hozz magaddal pelenkát a baba alá, illetve 1 textilpelust vagy könnyű kis takarót, ami olajos is lehet, esetleg egy-egy játékot a babának. Kényelmes öltözetben gyere!

Az egészségügyi megelőző szabályokat fokozottan betartjuk! Az oktatás alatt nincsen közvetlen kontakt a résztvevők között. Az oktatásvezető 3 oltással rendelkezik.
Ajánlott újszülött kortól - közösségi részvétel miatt 6 hetes kor a javaslat!

Nyomtatott segédletek:
Szabályok és tanácsok
Újszülött masszázsa – alapok, szoktatás
Babamasszázs menete - rövid leírás
Mozgáskoordinációs gyakorlatok
Hasfájás elleni fogások
Dalok, versek, mondókák
extra tartalom: Növekvő gyermek masszázsa

Foglalkozás ára: 24 000 Ft/ 4 alkalom
Időpontja: 2022. 04.26-05.17. keddenként 15:00-16:00
Jelentkezni szükséges e-mailben vagy az alábbi űrlapon:
https://docs.google.com/forms/d/1Mwp7zILShueHgVypOoE5EZuPjmnN-c8wqmSXWAPbBok/edit?usp=sharing

A légyszám minden csoportnál korlátozott!

Szeretettel várlak!

Vezeti: Kiss Ildikó okleveles babamasszőr és csecsemőmasszázs oktató, Babusgató babatorna vezető | +36 20 490 3004 | babusgatofoglalkozas@gmail.com | https://www.facebook.com/babusgato
 

Részletek
Időpont
2022. 04. 26. és 2022. 05. 17. között hetente:
Kedd 15:00 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Kiss Ildikó
Email: babusgatofoglalkozas@gmail.com
Telefonszám: +36 20/ 490 3004
Bemutatkozás:
Kiss Ildikó, mozgásfejlesztő pedagógus vagyok, a Babusgató Foglalkozások megálmodója. A Babusgató Foglalkozások mára már több korosztályt segítő, de minden tekintetben a szülőknek szóló, elsősorban mozgásfejlődést támogató tornák, amelyek az elmúlt évek során kiegészültek a Babusgató Babamasszázs, illetve a Babusgató Elsősegély tanfolyam sorozattal is. A Babusgató Tornák olyan, az idegrendszer fejlődésére ható aktív mozgásos foglalkozások, amelyeken a szülőkkel együtt tanítjuk meg a gyermekeknek a helyes mozgásokat. Így mind a Babatornán, mind pedig a Tipegő tornán tanultakat otthon közösen tudja gyakorolni az egész család. A tornák normál fejlődési ütemű babáknak és szüleiknek szólnak, de kisebb mozgásfejlődési eltéréseket is tudunk a szülőkkel együtt korrigálni, illetve alapvető cél az, hogy ezeket az eltéréseket felismerjük és akár további szakemberek bevonásával segítsük a gyermek fejlődését. Fontos, hogy a szülő tudja mi és mikor történik a gyermekével és hogyan tudja őt segíteni.

Összes programja