PLICCS-PLACCS ALKOTÓTÁBOR 2022

PLICCS-PLACCS ALKOTÓTÁBOR 2022

KÖSZÖNJÜK A KIEMELT ÉRDEKLŐDÉST! A TÁBOR LÉTSZÁMA BETELT, további jelentkezőket a várolistára tudunk fogadni.

PLICS-PLACS ALKOTÓTÁBOR
2022. augusztus 8-12.

Korosztály: 6-10 éveseknek

Ha szívből szeretsz festékben, gyurmában, agyagban tapicskolni, mázolni-csurgatni-fröcskölni-kenni, vágni-tépni-ragasztani, színezni-dörzsölni, gyúrni-lapítani, akkor itt a helyed! Képzőművészeti technikák és stílusok között kalandozunk, híres festőket ismerünk meg, közben képzeletben elrepülünk a régmúlt időkbe és a jövőbe, a fantázia birodalmába és a természet világába.
A tábor végén közös nagy kiállítást rendezünk.

Részvételi díj: 30 000 Ft/fő (meleg ebéddel)
Táborvezető: Bene Júlia rajztanár
Jelentkezés az alábbi linken: REGISZTRÁCIÓ
További információ: +36 70 317 5199 | pliccsplaccs@gmail.com

FONTOS!  A jelentkezés a tábori díj kiegyenlítésével válik teljessé. Mivel a befizetés módjával, és adataival kapcsolatban, kérjük, mindenképp várják meg válaszlevelünket, amely a befizetés részleteit tartalmazza! Jelentkezési határidő: 2022. július 15.

Kedves Érdeklődőnk! A sikeres regisztrációt követően kérjük, hogy a tábor részvételi díját a jelentkezési határidőig, egy összegben, átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára - OTP 11784009-15519102 - szíveskedjenek befizetni. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik érvényessé!
FONTOS, hogy a megjegyzés rovatba a tábor, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja. A jelentkezés határideje a honlapunkon az adott tábor leírásánál található.
További információ: +36 (1) 282 9895 telefonszámon és a  wkk.kispest.hu oldalon kaphatnak.

Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: fotós, adatvédelmi és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatokat. Ezek nélkül nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.

A nyilatkozatok innen letölthetők: 
Tábori szülői nyilatkozat
Egészségügyi nyilatkozat

Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!
 

Tematika:

A négy őselemből (Föld-Víz-Tűz-Levegő)  kiindulva barangolunk a természet világában, távoli tájakon, egzotikus élőlények között.

A művészeket minden korban megihlette a természet elemeinek pusztító ereje, illetve életadó közelsége. Különböző korokban élt művészek különféle ábrázolásaival ismerkedünk meg, megfigyelve és alkalmazva módszereiket, technikáikat, belehelyezkedve egyéni látásmódjukba. Közös és egyéni két- és háromdimenziós alkotásokat hozunk létre, grafikai és vegyestechnikák alkalmazásával (pl. akvarell, tempera, kollázs, frottázs, agyagozás). A jövőbe tekintve beszélünk a természeti környezet védelmének fontosságáról is. Tér- és időutazásban lesz részünk, melynek minden nap egy őselemet állítunk a középpontjába, hogy az utolsó napon -  összegezve addigi ismereteinket - látványos kiállítás keretében mutathassuk be a hét során készült alkotásokat.

Címkék: alkotótábor, kreatív tábor, kézműves tábor, nyáritábor, wekerletelep, Wekerlei Kultúrház
Részletek
Időpont
2022. 08. 08. és 2022. 08. 12. között hetente:
Hétfő 08:30 - 16:00
Kedd 08:30 - 16:00
Szerda 08:30 - 16:00
Csütörtök 08:30 - 16:00
Péntek 08:30 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Regisztráció
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött
Regisztráció