TÁRSASTÁNC GYEREKEKNEK

TÁRSASTÁNC GYEREKEKNEK

Ingyenes bemutatkozó alkalom: 2022. 09. 08. 

Regisztráció itt: 

18.15-19.15

Társastánc gyerekeknek Új!

  WKOnline jelentkezés

A táncórára olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednének a társastáncok különböző műfajaival (chachacha, jive, mambo, salsa, stb). Az első órákban megtanuljuk az alaplépéseket, kombinációkat, amelyekből később koreográfia is készül majd. A gyerekeknek lesz lehetőségük fellépéseken megmutatni, mit tanultak, valamint igény esetén később versenyen is részt vehetnek. A tanév végén pedig minden júniusban vizsgaelőadást tartunk, ahol színházi környezetben is szerepelhetnek a táncosok.

Az órára nem szükséges párral érkezni, mivel elsősorban formációban fogunk dolgozni.

Amit hozni kell:

·         balettcipő (gyakorló egyszerű fekete)

·         kényelmes ruházat – esetleg kis "pörgős" szoknya

Mit adhat ez a gyermeknek?

·         a társastáncok alaplépéseit megismeri, amit később szabadon is tud használni

·         barátokat szerezhet

·         része lehet egy csapatnak, ami fejleszti az együttműködési készségeit

·         jó testmozgási forma, a tánc rengeteg izmot átmozgat

·         fejlődik a mozgáskoordinációja, ritmusérzéke

Részvételi díj: 5 800 Ft/hó (1 450 Ft/óra)
Korosztály: 8-12 év
Időpont: csütörtök 18:15-19:15 (1 óra = 50 perc)

Kezdés: 2022. szeptember 8.
Az első óra ingyenes! (Az indulás napján)

A tánciskoláról bővebben a www.vonzart.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél: Botházy Beatrix | email: bothazybetty@gmail.com |www.vonzart.hu

  

Részletek
Időpont
2022. 08. 15. és 2023. 08. 22. között hetente:
Csütörtök 18:15 - 19:15
Legközelebbi alkalom
2022.10.06., csütörtök 18:15 - 19:15
Foglalkozásvezető

Botházy Beatrix
Email: bothazybetty@gmail.com
Bemutatkozás:
Táncos pályafutásom 2002-ben kezdődött az Allegro Tánciskolában, majd később VonZArt Táncegyüttesben, s az aktív időszakom 15 éven át tartott. Ez alatt az idő alatt számos területi, országos, és nemzetközi versenyen vettünk részt, magyar -, európa -, és világbajnoki címeket szereztünk, illetve a csapattal több esetben is különdíjban részesültünk. Az évek során az Amita Táncversenyen háromszor is elnyertük az Amita fődíjat, illetve 2016-ban megkaptam a Legtehetségesebb táncosnak járó különdíjat. A sok év alatt rengeteg műfajt volt szerencsém kipróbálni és elsajátítani, többek között a társastáncokat, néptáncot, balettet, kortárs táncot, ír táncot, szteppet, hiphopot. Az évek alatt több alkalommal is lehetőségünk nyílt a Hilton hotelben, illetve az Intercontinental hotelben szilveszteri műsort adni, valamint egymás után 3 évben részt vettünk a Németországban tartott nemzetközi táncfesztiválon is, Magyarország képviseletében. A VonZArt Kulturális és Táncsport Egyesületben 2014 óta vagyok segédoktató, ahol sokakat tanítottam a kisgyermek csapattól kezdve a felnőtt versenyzőkig bezárólag. A tanítás során két fő tényezőt tartok szem előtt: minél magasabb színvonalú koreográfiát hozzunk létre a gyerekekkel közösen, s eközben mindannyian jól is érezzük magunkat. Fő szakmámat tekintve pszichológus vagyok, ezért igyekszem nagy hangsúlyt fektetni a felkészülés mentális és lélektani részére is, amellyel fokozni tudjuk a csapat teljesítményét.

Összes programja